صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت واحدهای زیر 40 متر در تهران

در کنار خریداران، بنگاه های املاک هم نسبت به وضعیت مبهم قیمتها در سال آینده ابراز نگرانی می کنند، زیرا در صورت افزایش تورم در سال آینده، رکود بازار مسکن بیشتر خواهد شد و همین امر قدرت خرید متقاضیان را کاهش خواهد داد که به نفع فروشندگان و بنگاه های مسکن نیست.
کد خبر: ۲۲۸۶۱۵
| |
21316 بازدید
|

با نزدیک شدن به سال آینده، وضعیت بازار مسکن در سال 91 به دغدغه خریداران تبدیل شده است و برخی از فروشندگان هم با مراجعه به بنگاه‌های املاک از فروش واحد خود انصراف می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله در آستانه سال نو، بازار مسکن با کمی تورم همراه می شود که با توجه به رکود نسبی در بخش مسکن فقط افرادی اجازه خرید در این را بازار دارند که پول کافی برای خرید یک آپارتمان داشته باشند.

در همین حال وضعیت بازار مسکن در سال آینده هم تبدیل به دغدغه ای برای خریداران شده است که باتوجه به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در اوایل سال آینده، خریداران سعی دارند که قبل از سال آغاز سال جدید، مسکن مورد نظر خود را خریداری کنند و از سویی این شرایط منجر به این شده که برخی از فروشندگاه فایل فروش واحد خود را از بنگاه های املاک خارج کرده و از فروش انصراف می دهند.

در کنار خریداران، بنگاه های املاک هم نسبت به وضعیت مبهم قیمتها در سال آینده ابراز نگرانی می کنند، زیرا در صورت افزایش تورم در سال آینده، رکود بازار مسکن بیشتر خواهد شد و همین امر قدرت خرید متقاضیان را کاهش خواهد داد که به نفع فروشندگان و بنگاه های مسکن نیست.

در هر صورت سطح عمومی قیمتها در بخش مسکن، همیشه نسبت به سال قبل با تورم بیشتری همراه است که این مساله تاثیر زیادی بر جو روانی بازار دارد و حتی اغلب فروشندگان را هم وادار می کند که قیمت ملک خود را نسبت به ماه های گذشته با افزایش بیشتری اعلام کنند بنابراین حضور دولت برای نظارت بیشتر بر قیمت ها می تواند کمی جو روانی را کنترل کند.

براساس گزارش میدانی خبرنگار مهر، هم اکنون یک دستگاه آپارتمان در خیابان نواب به مساحت 37متر با پارکینگ و انباری به قیمت 62 میلیون تومان به فروش می رسد. همچنین 4 دستگاه آپارتمان 35 متری در مهرآباد جنوبی با عمر 10ساله یکجا به قیمت 170میلیون تومان از سوی مالک قیمت گذاری شده است.

مالک آپارتمان 35 متری در اتوبان آهنگ خیابان میثم، طبقه دوم با عمر 11سال هم قیمت56میلیون تومان را برای واحد خود تعیین کرده است و یک واحد دیگر با همین متراژ درخیابان سرباز قیمت 68 میلیون به فروش می رسد.

آپارتمان دیگری در شهرک شهید محلاتی پاسدارگمنام به مساحت 35متر و عمر 6ساله با60 میلیون تومان فروخته می شود، همچنین آپارتمان 37 متری در شهرری - صفائیه با 45 میلیون تومان به فروش می رسد.

یک واحد 58 متری در محدوده کاشانی - مهران،2خوابه، فول امکانات و با عمر 3 ساله از سوی مالک 200 میلیون تومان قیمت گذاری شده است، در همین حال آپارتمانی در خیابان شمشیری شهیدان عسگری به مساحت 60متر، یک خوابه، طبقه4 با پارکینگ وانباری و عمر 12ساله 87 میلیون تومان به فروش می رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۹
انتشار یافته: ۲۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
مسکن زیر 40 متر یعنی چی؟! شما اهالی تهران دلتون را به چی تهران خوش کردید؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
خانواده و همه فک و فامیلامون و همه خاطرات زندگیمون اینجاست. دلمون باید به کجا خوش باشه به نظر شما؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
دوست عزیز شما که جای ما نیستید که اینطوری صحبت می کنیم
از بس مهاجرت به تهران زیاد شده ما تهرانی ها مجبوریم به این نحو زندگی کنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
با 10 میلیون تومان که معادل 12 ماه حقوق یک مهندسه آِی تی هست چند سانتیمتر خونه میشه خرید؟معرفی کنید لطفا قصد ازدواج دارم:)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
با عرض پوزش فقط میشه قبر خرید... البته اونم پایین شهر بهشت زهرا نه بالا شهرش!
مرتضی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
مهندس برای بیست سال پیش مهندس بود اونم دانشگاه دولتی نه الان همچی پیشرفت کرده
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
1 متر قبر بی منت
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
من هم مهندس کامپیوتر هستم
ده ساله دارم کار میکنم و تماما پس انداز میکنم
با 33 سال سن تونستم 60 میلیون (البته با وام مسکن ) تهیه کنم
کجا میتونم یک لونه بخرم تا شاید بتونم ازدواج کنم؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
oخوب تهران زندگی نکنین. در شهرهای دیگه هم میشه با همین 60 میلیمن خونه خوب خرید. مثل خوده من یه واحد 115 متری در تبریز در یک منطقه خوب خریدم. هم آب هوای خوب داره هم کار هست. بنده دکتر دامپزشکم
علیرضا روشنی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
می توان و شاید باید درون شهر تهران اقدام به تخریب بافت فرسوده " به خصوص مناطق12-13-14-15-16-17-18 " کرد و در همان مکان ها ، اقدام به ساخت اصولی ، سریع و ارزان قیمت مسکن مهر نمود. چون این مناطق مورد سکونت مردم زیر قشر متوسط می باشند و معمولا زمین های این مناطق هم ارزان تر از باقی نقاط شهر هستند می توان به راحتی اقدام به خرید، تخریب و ساخت خانه های جدید با تکنولوژی های جدید و ارزان نمود تا تقاضای اصلی مسکن یعنی " درون شهر تهران " تامین و حذف شود و با همین رویکرد می توان در شهر های دیگر هم اقدام به ساخت مسکن مهر نمود. وگرنه ساخت مسکن مهر در 40-50 کیلومتری خارج شهر تهران برای افرادی که درون شهر شاغل هستند به نظر دور از تدبیر خردمندانه است. به شخصه حاضر نیستم عمر خود را در راه های عموما خطرناک کشور برای رفت وآمد صرف نمایم. یعنی حاضرم ساعات بیشتری را در محل کارم کار کنم و درآمد کسب کنم تا بتوانم اجاره بیشتر بدهم ولی با عمر و سلامتی خود و خانواده ام در جاده های بین شهری ریسک نکنم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
با سلام. وقتی نظارت نباشه وقتی قانون نباشه آدمایی مثل من که یه کارمند هستم، جز اجاره نشینی و دوندگی و بردگی کار دیگه ای نمیتونن انجام بدن.دور باطل دور باطل ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
جوانان امروز خيلي عجله دارند فكر ميكنند كه مهندس شدند يايك ليسانس دانشگاه آزاد گرفتن فوري بايد هم اتومبيل داشته باشند هم ازدواج كنند هم گلي طلب ها يشان پرداخت شود مگر آنهائي كه 40 سال پيش شرايط كنوني جوانان را داشته اندچه طور بود لطفا تحقيق كنيد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
اگر تقاضا نباشد قيمت مسكن چنين سركش عمل نمي كند
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
من 1 ماهه که دنبال یه خونه 40 متری میگردم تو حوالی نواب و جیحون. واقعا قیمتها سرسام آوره. بدلیل تقاضای بالا، قیمت متراژ اینجور خونه ها هم از بقیه بیشتره. واقعا کیه که به داد من جوون برسه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
چطور در عرض فقط 3 ماه مالكان مسكن 40 درصد به قيمت ها اضافه كردند و حالا به قول دولت بعد از تك نرخي شدن قيمت ارز قيمت ها پائين نميآد ؟؟!!
چرا ايران با تورم جهان بالا ميره ولي در برابر كاهش جهاني قيمت ها اتفاقي نمي افته ؟؟؟ يكي جواب بده تورو خدا .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
دارید سعی میکنید به افزایش قیمت مسکن دامن بزنید!با این نوع جمله بندی هاتون به خریدار و فروشنده القاء میکنید که مسکن فلان مقدار در فلان جای شهر قیمت داره تا فروشنده زیر قیمت نفروشه!!!خیلی...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
با این رقما فکر کنم اگر من ماهی 500000تومان کنار بزارم واسه خونه 10-15 سال دیگه خونه دار میشم که عمرا (500000 تومان حقوق مهندسیم خیر سرم)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
البته با نرخ تورم حساب کن. چون 10 سال دیگه این قیمت 100 برابر شده.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟