رقابت سه نفری شد

انصراف دو کاندید ریاست فدراسیون

دو تن از نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون فوتبال موفق نشدند تعداد امضاهایی که باید از اعضای مجمع کسب کنند را به عدد ده برسانند.
کد خبر: ۲۲۷۸۵۱
| |
8852 بازدید
در حالی هر روز به برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال نزدیک‌تر می‌شویم اسامی نهایی نامزدهای ریاست این فدراسیون به یکی از سوژه‌های مورد علاقه اهالی فوتبال تبدیل شده است.

به گزارش گل، دو تن از نامزدهای این پست انصراف خود را از حضور در انتخابات اعلام کردند و به این ترتیب تعداد نامزدهای نهایی شرکت در انتخابات به سه نفر کاهش یافت. یونس قربانی و جمشید تقی‌زاده دو نفری هستند که قرار بود برای احراز پست ریاست فدراسیون تلاش کنند اما از این کار چشم‌پوشی کردند.
البته انصراف این دو نفر تا حدودی یک تصمیم اجباری محسوب می‌شود چون آن‌ها تا لحظات آخر موفق نشده بودند تعداد امضاهایی که باید از اعضای مجمع کسب کنند را به عدد ده برسانند. بنابراین سه نامزد ریاست فدراسیون تا این لحظه عزیزمحمدی، کفاشیان و محمد قریب هستند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت