
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سند چشم انداز از دل تحلیل در بیست سال آینده درآمده است.
به گزارش «تابناک»، دکتر محسن رضایی، که شب سه شنبه در برنامه گفتوگوی ویژه خبري شبکه دوم سیما شرکت کرده بود با بیان این مطلب اظهار داشت: چشم انداز 20 ساله کشور، به گونه ای طراحی شده که تحریم، بیداری اسلامی، تدوام انقلاب و توسعه یافتگی را دیده است.
وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین مولفههای طراحی چشم انداز بیست ساله کشور چه بوده است، گفت: چشم انداز به این دلیل که نقش یک بناست، بر پایه رخدادها نوشته شده و ما شش چالش از جمله هژمونی آمریکا در منطقه و بیداری اسلامی و تحريمها را برای آن دیده بودیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که چشم انداز در سال 82 و چند سال پیش از حمله بوش به عراق، طراحی شده است، تأکید کرد: دولت، مجلس، مدیران کشور و مردم باید نسبت خودشان را با چشم انداز ایران 1404 مشخص کنند.
رضایی در بخش دیگری از این گفتوگو به انتخابات مجلس نهم اشاره و تأکید کرد: انتخابات به سبب مشارکت حداکثری مردم و تشکیل یک مجلس قوی بسیار مهم است.
وی با اشاره به این که اگر مردم به صحنه بیایند، میتوانند تحریمها را خنثي کنند، تصریح کرد: با مشارکت حداکثری میتوان دشمنان را سر جایش میخکوب کرده و حیثیتمان را در نزد ملتهای مسلمان حفظ کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: به مجلس مقتدر و آگاه نیاز داریم تا اقتدار نظام در دنیا افزایش پیدا کند و از سوی دیگر، رفاه شهروندان تأمین شود.
رضایی در ادامه افزود: هر چه نمایندگان کارشناستر، شجاعتر، اطلاعات بیشتری داشته باشند، بیگمان مجلس کارآمدتری خواهیم داشت.
وی افزود: حضور مردم در انتخابات میتواند معرکه گیری دشمنان فشار امنیتی آنان بر ایران را خنثی کند.
دکتر محسن رضايي در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه انتظار بود، همه جناحها در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند، تصریح کرد: برخی جمهوری اسلامی را میپذیرند، ولی برای انتخابات نمیآیند بهانه اين است که شايد رد صلاحیت شوند؛ آنانی که سفره خود را از سفره نظام جدا کنند، باید بدانند که این کارشان به سود خودشان و کشور نیست.
محسن رضایی در ادامه به ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: مشارکت حداکثری به سبب بیداری اسلامی که ریشه در الگو گرفتن از انقلاب اسلامی ایران دارد بسیار مهم و حیثیتی است.
این مقام ارشد کشور در بخش دیگری از اظهارات خود در برنامه تلویزیونی «افتخار گذشته؛ اميد آينده» شبکه دوم سیما با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب از سوی برخی مورد تخریب قرار میگیرد تصریح کرد: برخی نیمه خالی لیوان را میبینند و مدعی میشوند که انقلاب برای ما هیچ کاری نکرده که این جفایی در حق انقلاب است.
دبیر مجمع تشخیص در ادامه گفت: یک عده دیگر نیز میگویند ما مشکلی نداریم و به همه خواستههایمان رسيده ايم که این تحلیل هم خوش خيالي و موجب بازدارندگي فعالیتها میشود.
رضایی تأکید کرد: ایران در مقوله اقتصاد عقب ماندگی جدی دارد که این عقب ماندگی در شأن نظام، رهبری و مردم نیست.
وی ادامه داد: معتقد به دغدغه داشتن هستم که نکته مثبت این نگاه این است که فرد را خوش خیال نمیکند، ولی موجب ناامیدی هم نمیشود.
وی در ادامه تأکید کرد: مردم باید دغدغه داشته باشند؛ نباید بگوییم که تحریم نیست بلکه استدلال کنیم که قادر به برطرف کردن این تحریمها هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این گفتوگو خاطرنشان ساخت: نفوذ ایران در منطقه، دستاورد بزرگی برای انقلاب است، چرا که ملت ایران، نظام و رهبری هم اکنون به عنوان الگو برای آزادیخواهان جهان مطرح هستند.
وی با بیان اینکه نفوذ ایران در منطقه بسیار گسترده است، گفت: رهبران چند کشور به رهبر ایران افتخار میکنند، ولی هیچ کشوری به اوباما افتخار نمیکند.
رضایی با اشاره به این مطلب که ایران میتواند مبنای یک نظم، فرهنگ و دیسیپلین جدید در منطقه باشد، ادامه داد: باید از نخبگان و کارشناسان برای غلبه به تحریمها بهره گیریم تا بتوانیم به راه خود با قدرت ادامه بدهیم.
وی در ادامه به مسائل اقتصادی و مشکلاتی که در این بخش هست، اشاره کرد و گفت: جنگ هشت ساله را که وظیفه دولت بود، مردمی کردیم اما اقتصادی را که مردمی است، میخواهیم دولتی کنیم، در حالی که یکی از الگوهای انقلاب مردمی کردن امور بود؛ بنابراين، تا اقتصاد را مردمي و انرژي مردم را در توليد و تجارت آزاد نکنيم، به پيشرفت واقعي نخواهيم رسيد. باید به خانوادهها بها داد، به گونهای که میتوان به جای یارانه دادن در بیشتر خانههای کشور شغل ایجاد کنیم.
دبیر مجمع تشخیص در همین رابطه به مسأله یارانههای نقدی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به زیرساختهای فراوان، بسیاری از مشاغل را میتوان در خانهها ایجاد کرد مانند کشور تایوان که بیشتر قطعات در خانهها تولید میشود و پس از این تولید در جای دیگر سر هم و به تلويزيون و کامپيوتر و دیگر محصولات تبديل ميکنند.
رضایی در ادامه با بیان اینکه وقتی مبادلات خارجی سخت میشود، باید مبادلات داخلی افزایش یابد، به نوسان اخیر ارزی کشور اشاره کرد و گفت: ارز را مانند فشار آوردن روی فنر در یک حد غیرواقعی نگه داشتند و وقتی تحریمها اعمال شد، به زير فنر فشرده زد و برای همین، فنر بیشتر از پیش جهش مییابد.
فرمانده سابق سپاه پاسداران در بخش دیگری از این گفتوگو گفت: پس از پیروزی انقلاب برای نخستین بار، ارتش ملی در ایران شکل گرفت که از دستاوردهای نظام است.
وی افزود: هم اکنون بیشتر تجهیزات را خودمان تولید میکنیم.
رضایی تصریح کرد: ما موشک سازی را در ایران از نقطه صفر آغاز کردیم و هم اکنون بردشان از هزار کیلومتر بیشتر است، به گونهای که خودمان ماهوارهها را به فضا میفرستیم که این کار جهش بزرگی برای کشور است.
وی تأکید کرد: اگر این پختگی را که هماکنون دارم، در همان سنین جوانی که از جانب امام مأمور تشکیل سپاه شدم، داشتم بهتر از گذشته عمل ميکردم و بیشتر مسئولان سياسي را در تعاملات قانع میکردم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.