صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پست سفارشي 200 تومان گران شد

او همچنين ابراز اميدواري كرد كه به زودي علاوه بر امكان بهره‌برداري از اينترنت و پيام كوتاه جهت دستيابي به اطلاعات مربوط به سرنوشت مرسولات از طريق شناسه الكترونيكي، بتوان ارايه خدمات مذكور را از طريق شبكه‌ي هوشمند مخابرات (IN) ميسر كرد.
کد خبر: ۲۲۵۴۰
| |
4126 بازدید

مصوبه‌ ابلاغي از سوي كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مبني بر ارايه‌ي‌ خدمات جديد شناسه‌ الكترونيك كه رهگيري و پيگيري مرسولات پستي را ميسر مي‌كند با تعرفه‌ حداكثر 2000 ريال به ازاي هر شناسه از ابتداي شهريورماه 87 اجرايي شده است اما با توجه به اين كه برخي متقاضيان به دليل نبود اطلاع‌رساني گسترده هنوز از علت اين افزايش هزينه اطلاع ندارند، لزوم اطلاع‌رساني بيش‌تر از سوي مسوولان مربوطه احساس مي‌شود.

به گزارش ايسنا، شركت پست جمهوري اسلامي ايران در سال‌هاي اخير به منظور ساماندهي خدمات و بهبود وضعيت رهگيري و پيگيري مرسولات و ايجاد تسهيلات مناسب جهت دسترسي مشتريان به آخرين وضعيت مرسولات خود، با به‌كارگيري فن‌آوري‌هاي نوين و بهره‌برداري از شبكه‌هاي رايانه‌يي سرمايه‌گذاري بسياري كرده و به صورت آزمايشي اين خدمت را به مشتريان ارايه مي‌كرد كه بر اساس اين مصوبه مجوز اخذ هزينه‌هاي مرتبط با ارايه‌ي اين خدمت را دريافت و از تاريخ اول شهريورماه اين مصوبه را اجرايي كرده است.

مجتبي نصيري - معاون فني مدير عامل شركت پست جمهوري اسلامي ايران - با بيان اين كه شركت پست بر اساس سياست‌هاي دولت از سال 83 تاكنون مجوز افزايش تعرفه خدمات نداشته و هزينه‌هاي زيادي نيز بابت ارايه اين خدمات متحمل شده است اظهار كرد: اين هزينه‌ها بخشي مربوط به سرمايه‌گذاري جهت توسعه و بهبود خدمت و بخشي ديگر هزينه‌ي استفاده از شبكه‌هاي تبادل اطلاعات و خطوط ارتباطي و همچنين نگه‌داري شبكه و به روزرساني اطلاعات است.

وي گفت: در حال حاضر با توجه به تعداد مرسولات پستي موجود اين تعرفه بخشي از هزينه‌ها را تامين مي‌كند و در صورت افزايش مرسولات پستي با توجه به ظرفيت ايجاد شده به نقطه تعامل خواهيم رسيد.

او همچنين ابراز اميدواري كرد كه به زودي علاوه بر امكان بهره‌برداري از اينترنت و پيام كوتاه جهت دستيابي به اطلاعات مربوط به سرنوشت مرسولات از طريق شناسه الكترونيكي، بتوان ارايه خدمات مذكور را از طريق شبكه‌ي هوشمند مخابرات (IN) ميسر كرد.

وي ادامه داد: درصدديم مراكز توزيع را نيز به اين شبكه متصل كرده و مشتريان را از وضعيت نهايي مرسوله خود در مرحله توزيع نيز آگاه و در صورت درخواست مشتري تصوير امضاي گيرنده را از طريق پست الكترونيك، نمابر و يا حتي در صورت پرداخت هزينه مربوطه به صورت فيزيكي به نشاني مورد نظر مشتري ارسال كنيم؛ اين طرح در تهران تا يك ماه آينده و در كل كشور تا 22 بهمن‌ماه اجرايي خواهد شد.

به گفته‌ي او با استفاده از اين سرويس تا سه ماه آينده مي‌توان تاريخ و ساعت تحويل مرسوله را نيز به فرستنده اعلام كرد كه به همين منظور تجهيزات و امكانات مورد نياز جهت اجراي اين كار در تهران در حال نصب و آماده‌سازي است و ساير شهرهاي كشور نيز تا 22 بهمن‌ماه به امكانات مورد نياز تجهيز خواهند شد.

به گزارش ايسنا فرستندگان بسته‌هاي پستي به صورت پيشتاز مي‌توانند با ورود به پورتال شركت پست جمهوري اسلامي ايران با آدرس اينترنتي post.ir و كليك برروي عنوان رهگيري مرسولات پيشتاز كه در بالا و سمت راست صفحه اصلي مشخص است، صفحه‌ي سيستم رهگيري مرسولات پيشتاز را پيش روي خود ببينند و با وارد كردن شماره‌ي مرسوله و انتخاب گزينه‌ي جست‌وجو، بر مسير مرسولات پيشتاز در سراسر كشور نظارت داشته و آن را پيگيري كنند.

همچنين در اخبار آمده بود با توجه به افزايش نيافتن تعرفه‌هاي خدمات پستي بر اساس سياست‌هاي دولت از سال 83، به منظور جلوگيري از ضرر و زيان دفاتر خدمات ارتباطي، تعرفه‌ي برخي سرويس‌ها در اين دفاتر افزايش مي‌يابد.

محمدحسن محبيان عراقي - مدير عامل شركت پست - پيش‌تر با بيان اين كه طلب كليه دفاتر خدمات ارتباطي 5/2ميليارد تومان بود كه ‌2 ميليارد و صد ميليون تومان آن پرداخت شده است و مابقي نيز پرداخت خواهد شد، گفته بود: وزير ICT تصويب كرده است كه دفاتر خدمات ارتباطي نرخ‌هاي مصوب شده به غير از نرخ‌هاي قبوض دريافت كنند تا دچار ضرر و زيان نشوند. البته مشروط بر اين كه قبوض جديدي در اختيار مشترك قرار دهند.

معاون فني مدير عامل شركت پست جمهوري اسلامي ايران نيز در اين مورد به خبرنگار ايسنا گفت: افزايش تعرفه‌ها تنها شامل دفاتر خدمات ارتباطي غيردولتي و مربوط به سرويس‌هاي ارزش افزوده‌اي مي‌شود كه اين دفاتر ارايه مي‌كنند؛ جدول نرخ‌هاي جديد كه از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مشخص شده هنوز به دفاتر ابلاغ نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
در خراسان جنوبي مدتي است كه تمامي هزينه هاي پستي چند برابر شده است. نه تنها در دفاتر ارتباطي، كه در اداره پست اين هزينه هاي اضافه از مردم اخذ مي شود:
پست شهري عادي: از 30 تومان به 240 تومان
پست بين شهري عادي از 65 تومان به 275 تومان
پست پيشتاز (حداقل وزن) از 550 تومان به 1020 تومان
لطفاً بپرسيد چرا؟ ضمناً مگر قرار است ضرر و زيان دفاتر پستي را مردم جبران كنند؟ تازه با اينهمه كارهاي اضافه اي كه پست يران انجام مي دهد و بابتش هم حق الزحمه مي گيرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
با سلام.
اتفاقا همين دو هفته پيش يك بسته پستي رو از تهران به اهواز با پست سفارشي فرستادم و چشمتان روز بد نبيند. گيرنده در اهواز بعد از يك هفته دوندگي در پست اهواز بسته را پيدا كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
با سلام.
اتفاقا همين دو هفته پيش يك بسته پستي رو از تهران به اهواز با پست سفارشي فرستادم و چشمتان روز بد نبيند. گيرنده در اهواز بعد از يك هفته دوندگي در پست اهواز بسته را پيدا كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
با سلام
مدتی حدود یک سال است که مرسو له های پستی یا دیر به دست گیرنده می رسد و یا اصلا نمی رسد مگر با صرف هزینه ووقت زیاد که گهگاه با صرف این هزینه و وقت می توان مرسوله را بسیار آسانتر بدون دخالت پست به مقصد رساند. این ادعای بنده مستند است و می توانم ارایه دهم .چندین بار از طریق رسانه ها پیگیر شدم ولی تاثیری مشاهده نشده است .لطفا شما به عنوان یک رسانه معتبر ومورد استقبال مردم مطرح بفرمایید چه کسی جوابگو است .پست برای تامین هزینه های خود به اصرار تمایل دارد مرسوله ها پیشتاز شوند اما در هر دو حالت پیشتاز و غیر پیشتاز در اکثر موارد مرسوله ها همزمان می رسند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
پست هم مانند سايرين مرتب درحال افزايش نرخ خدمات است ولي بدون كيفيت لطفا درخصوص ساير پستها هم تحقيق كنيد قيمتهاي جالبي به دست خواهيد آورد مثلا پست عادي داخل تهران 250تومان و.....!؟؟؟؟؟!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
ظاهرا تورم به پست هم رسید!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
متاسفانه ضعف مدیریت درراس شرکت پست مشهود بوده روزبه روز هم وضع کارکنان این شرکت بدترشده وهم کیفیت خدمات پستی کاهش یافته است خداکند دکترسلیمانی وزیر محترم برای این معضل فکری کند والا اوضاع از این بدتر هم خواهدشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۲
این دوره اغلب اعضای خانواده یا صبحها سر کارند یا مشغول تحصیل ولی اغلب مأموران پست سفارشی را صبح ها به در خانه و آنهم یک بار می آورند و یادداشت می گذارند که صبح فلان روز!!! آن هم فلان ساعت جهت دریافت محموله به پست مراجعه نمایید و با مراجعه و اخذ یک روز مرخصی مأمور مربوط حاضر نمی باشد. در کجای دنیا شما چنین مواردی را می بینید؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟