موافقتIMFبا وام جديد به كشور خشكسالي زده جيبوتي
کد خبر: ۲۲۵۲۸۸
| | 1837 بازدید
صندوق بينالمللي پول با وام 14 ميليون دلاري براي جيبوتي به منظور كمك به اين كشور در مقابله با اثرات خشكسالي در شاخ آفريقا و افزايش قيمتهاي جهاني كالا موافقت كرد.
به گزارش ایسنا، اين نهاد جهاني اعلام كرد 9.7 ميليون دلار از اين وام را فورا به دولت جيبوتي مي دهد. صندوق بين المللي پول در سال 2008 نيز با وامي به ميزان 19.6 ميليون دلار براي جيبوتي موافقت كرده بود.
خشكسالي كه سال گذشته كشورهاي شاخ آفريقا شامل سومالي، اتيوپي، كنيا و جيبوتي را فراگرفت، بيش از 13 ميليون نفر را در خطر قحطي قرار داد.
نعمت شفيق، نماينده صندوق بين المللي پول، اظهار كرد قيمتهاي بالاتر كالاها و خشكسالي به خانوادههاي فقير بيشتر لطمه زده است و اين شوكها واردات بويژه واردات غذا و سوخت را افزايش داده و به اين ترتيب حساب جاري و نيازهاي تامين مالي خارجي را افزايش داده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



