صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حفاری تونل انحراف آب طرح خرسان3 خاتمه یافت

کد خبر: ۲۲۲۷۰۴
| |
2500 بازدید

مجری طرح سد و نیروگاه 'خرسان 3' از اتمام عملیات حفاری تونل انحراف آب این سد و نیروگاه به طول 769 متر و قطر 5/14 متر خبر داد.

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی شركت توسعه منابع آب و نیروی ایران،'رامین شیروی' گفت: در این تونل بالغ بر 30 هزار متر مكعب عملیات حفاری انجام شده است.

وی با اشاره به وجود تشابهات طرح 'خرسان 3 ' با طرح 'كارون 4 ' افزود:بر اساس موافقت های صورت گرفته برخی تجهیزات مهم كارگاهی از كارون4 به خرسان3 منتقل می شود كه این امر صرفه جویی قابل توجهی در زمان و هزینه های طرح را بدنبال دارد.

مجری طرح سد و نیروگاه خرسان 3 ،تولید انرژی برق آبی به میزان یكهزار و 100گیگاوات ساعت، افزایش ظرفیت تولید برق و ذخیره آب در كشور، كنترل سیلاب های مخرب رودخانه خرسان، افزایش تولید انرژی برق آبی در سدهای پایین دست ، افزایش جاذبه های گردشگری ، افزایش اشتغال در منطقه و رونق پرورش آبزیان در استان را از مهمترین اهداف اجرای این طرح ذكر كرد.

شیروی در خصوص مشخصات این طرح نیز گفت: سد بتنی دوقوسی خرسان3 با ارتفاع 195 متر، دریاچه ای به حجم 2/1میلیارد متر مكعب خواهد داشت، ضمن اینكه نیروگاه آن دارای 4 واحد 100 مگاواتی است.

طرح سد و نیروگاه خرسان3 بر روی رودخانه خرسان و در فاصله تقریبی50كیلومتری از شهرستان لردگان استان چهارمحال وبختیاری در دست اجرا است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟