كاهش قيمت گوجه‌فرنگي، سيب‌زميني و پياز در بازار

کد خبر: ۲۲۲۶۹۸
| |
3310 بازدید
|
۱
معاون وزير جهاد كشاورزي از افزايش توليد سيب‌زميني و پياز پائيزه و كاهش قيمت اين دو محصول نسبت به سال گذشته خبر داد.

مجيد خليلي خشنود در گفت و گو با ايسنا،‌ اظهار كرد: در سال جاري بيش از ‌٥/٣ ميليون تن سيب‌زميني و ‌٩٤٩ هزار تن پياز توليد شده است كه نسبت به سال قبل افزايش دارد.

به گفته وي قيمت عمده‌فروشي هر كيلو سيب‌زميني در ميدان ميوه و تره‌بار تهران ‌٢٢٠ تومان است كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ‌٢٠٠ تومان كاهش قيمت دارد.

خليلي با اشاره به وجود سيب‌زميني در سطح انبارهاي كشور، گفت: برداشت سيب زميني زمستانه در مناطق جنوبي كشور آغاز شده است.

معاون امور توليدات گياهي وزارت جهاد كشاورزي از افزايش ‌١٣٠ هزار تني پياز پاييزه در سال جاري خبر داد و گفت: قيمت عمده فروشي هر كيلوگرم پياز در ميدان ميوه و تره بار تهران ‌٢٠٠ تومان است كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش يافته است.

وي قيمت گوجه‌فرنگي در مزرعه ‌٤٥٠ تومان و در مركز عمده فروشي تهران ‌٦٠٠ تومان عنوان و خاطرنشان كرد: گوجه‌فرنگي توليد داخلي جوابگوي نياز داخلي است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ا. معینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸
خوب الحمد لله، کارمان درست شد.
وب گردی