صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پپ گواردیولا، مربی برتر سال ۲۰۱۱ شد

مسی، بار دیگر بهترین بازیکن جهان شد

مربیان فوتبال ملی جهان، باری دیگر مسی را بهترین بازیکن جهان شناختند. مراسم فيفا گالا براي انتخاب بهترين بازيكن سال فوتبال جهان در سال 2011 به انتخاب فيفا، امروز در مقر اين نهاد برگزار و مشخص شد اين جايزه اين بار به كدام ستاره پرطرفدارترين ورزش جهان تعلق مي‌گيرد. همان گونه که از پیش انتظار مي‌رفت، ليونل مسي، بار دیگر بهترین بازیکن جهان شد.
کد خبر: ۲۱۸۴۱۳
| |
19991 بازدید
|
سرویس ورزشی ـ مربیان فوتبال ملی جهان، باری دیگر مسی را بهترین بازیکن جهان شناختند. لحظاتی پیش در زوریخ ، رونالدو ، بازیکن سرشناس دهه 90 فوتبال جهان پاکتی را که از بلاتر و پلاتینی تحویل گرفته بود،  باز کرد و نامه مسی را به عنوان مرد سال فوتبال جهان معرفی کرد.

به گزارش «تابناک»، بنا بر پيش‌بيني‌ها، ستاره آرژانتيني بارسا براي سومين سال پياپي اين عنوان را به دست آورد. این سومین توپ طلای لیونل مسی در سه سال خیر است تا از این بابت او صاحب یک رکورد مثال زدنی باشد.

درخشش مسي در بارسلونا و قهرماني‌ در رقابت‌هاي گوناگون، باعث شده است تا بسياري از كارشناسان همچنان او را بهترين بازيكن جهان بدانند. البته عده‌اي پا را فراتر گذاشته و با مقايسه‌ مسي با مارادونا و پله، او را برترين فوتباليست تاريخ جهان مي‌دانند. نكته منفي عملكرد مسي همانند گذشته تيم ملي آرژانتين بود كه مسي باز هم در عرصه ملي ناكام بود و نتوانست به همراه آبي و سفيد پوشان به موفقيتي دست پيدا كند.


البته با توجه به رقابتي بودن اين انتخاب، ناكامي در كوپا آمه‌ريكا نمي‌تواند تأثير چندان زيادي داشته باشد، چرا كه اولا در سال‌هاي فرد كه جام جهاني و يورو برگزار نمي‌شود، رقابت‌هاي ملي اهميتي پيدا نمي‌كند.

دوم آن که دیگر رقيبان مسي هم در عرصه ملي نمايش پرفروغي نداشته‌اند و مهمتر از همه اينكه، عملكرد مسي در بارسلونا آن قدر درخشان بوده كه اين نقطه ضعف را پوشش دهد.

ستاره آرژانتيني بارسلونا در لاليگا به همراه بارسلونا قهرمان شد. در حالي كه انتظار مي‌رفت با توجه به حضور مورينيو، شايد بارسلونا نتواند موفقيت‌هاي گذشته‌اش را تكرار كند، شاگردان گوارديولا باز هم توانستند بالاتر از رقيب سنتي در صدر قرار بگيرند. در اين قهرماني ليونل مسي بي‌ترديد نقش فراواني داشت و با 31 گلي كه به ثمر رساند، توانست تيمش را به مقام قهرماني برساند.

اوج هنرنمايي مسي در فصل 11 - 2010 در ليگ قهرمانان اروپا بود؛ رقابت‌هايي كه معتبرترين رويداد فوتبال در سطح باشگاهي است. درخشش در فينال ليگ قهرمانان اروپا و زدن يك سوپرگل مقابل منچستريونايتد، درخشش اين بازيكن را كامل كرد. مسي در اروپا در سیزده بازي، دوازده گل به ثمر رساند و سه پاس گل داد و همچون سال پیش، عنوان آقاي گلي را از آن خود کرد.

هژمونى بزرگ لاليگا و سرى A

از سال ۱۹۹۱ تنها يك بازيكن (كريس رونالدو كه در زمان انتخاب لباس منچستر يونايتد را مى‌پوشيد) خارج از لاليگا و سرى A موفق به دريافت عنوان بهترين بازيكن شده اند. حتى اگر مراسم امسال از سوى مورينيو و رونالدو تحريم نمى‌شد، آمار بالا دست نخورده باقى مى‌ماند. ماتيوس سال ۱۹۹۱، فان باستن سال ۱۹۹۲، روبرتو باجوسال ۱۹۹۳، ژرژ وه آ سال ۱۹۹۵، رونالدوى برزيلى سال‌هاى ۱۹۹۷ و ۲۰۰۲، زيدان سال‌هاى ۱۹۹۸ و،۲۰۰۱ كاناوارو سال ۲۰۰۶و كاكا سال ۲۰۰۷، زمان بازى در سرى A عنوان مرد سال فوتبال جهان را به دست آوردند و مثل همیشه، همه فاتحان عضو ميلان، يوونتوس و اينتر بودند. هشت بازيكن از ۹ صاحب لاليگايى جايزه مرد سال فوتبال جهان از بارسا آمدند؛

روماريو در سال ۱۹۹۴، رونالدو در سال ۱۹۹۶، ريوالدو در سال،۱۹۹۹ فيگو در سال، ۲۰۰۰ رونالدينيو در سال‌هاى ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ و مسى در دو سال گذشته.
البته تنها زيدان در سال ۲۰۰۳ اين هژمونى را اندكى تعديل كرد.

هر چند سرى A از زمان جدايى دسته جمعى ستاره‌ها و پیامدهای ناشى از رسوايى مالى ديگر بازيكنى در اندازه‌هاى مرد سال فوتبال جهان نداشته، اما لاليگا حتى اگر به لحاظ آمارى بهترين ليگ دنيا نباشد، هنوز كارخانه قهرمان سازى به شمار مى‌آيد.

بارسا از سال ۲۰۰۴ تا كنون در ليست سه نفر نخست جايزه مرد سال فوتبال جهان، دست‌کم يك نماينده دارد. سال ۲۰۰۴ رونالدينيو، سال ۲۰۰۵ رونالدينيو و اتوئو، سال ۲۰۰۶ رونالدينيو، سال‌هاى ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ مسى، سال ۲۰۰۹ مسى و ژاوى و سال ۲۰۱۰ مسى، ژاوى و اينيستا. از زمان انتخاب بهترين بازيكن سال جهان، بارسا بيشترين نماينده در جمع سه نفر نخست را از آن خود کرده و تنها باشگاهى بوده كه در يك سال، سه بازيكن خود را در سه رتبه نخست ديده است؛ آن چه ارتباط معنادارى با ساختار موفق كاتالان‌ها دارد.

پپ گواردیولا، مربی برتر سال ۲۰۱۱ شد

پپ گواردیولا، مربی بارسلونا، توانست سر الکس فرگوسن و ژوزه مورینیو را پشت سر بگذارد و بهترین مربی سال ۲۰۱۱ شود. او این جایزه را در مراسم توپ طلا در سوییس دریافت کرد.

او بارسلونا را به پنج جام در سال ۲۰۱۱ رساند: لالیگا و لیگ قهرمانان، در کنار سوپرجام اسپانیا، سوپرجام یوفا و جام جهانی باشگاه‌ها.

این ستاره سابق تیم ملی اسپانیا، در حالی برنده این جایزه می‌شود که مورینیو، رقیب او سال گذشته به دلیل سه قهرمانی با اینتر آن را کسب کرده بود.

گواردیولا در تابستان ۲۰۰۸ هدایت بارسلونا را در دست گرفت و فوق‌العاده موفق بوده است. او توانست در هجده ماه نخست مربیگری در بارسا، آنها را به شش جام از هر شش جام ممکن برساند.

کاپیتان سابق بارسا پس از قهرمانی لیگ در فصل ۱۰-۲۰۰۹، در سال ۲۰۱۱ هم عالی کار کرده و تیمش را به سومین قهرمانی پیاپی لالیگا رساند. آنها برای دومین بار در سه سال هم قهرمان لیگ قهرمانان شدند.

گواردیولا از شانزده جام ممکن در دوران مربیگری خود، سیزده جام را به دست آورده و دومین فردی است که این جایزه جدید را در مراسم توپ طلا می‌گیرد.

قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان جاری به پایان می‌رسد و این مربی که ترجیح می‌دهد سال به سال قراردادش را تمدید کند، هنوز این کار را برای فصل بعد انجام نداده است.

ساندرو روسل به او پیشنهاد قراردادی هفت ‌ساله داده، ولی گفته است که به تصمیمات این مربی احترام می‌گذارد. او حتی گفته قرارداد جدید آماده است و گواردیولا هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را امضا کند.

گواردیولا که این ماه ۴۱ ساله می‌شود، ۴۷۹ بازی رسمی برای بارسا انجام داد و شانزده بار با این تیم به عنوان بازیکن قهرمان شد. او ۴۷ بازی ملی هم در کارنامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۴۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
عشق مسی
mohsen
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
مسی حالا حالاها رقیب نداره
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
واقعا حقشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
حرف اول رو طلا میزنه نه مس
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom |
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
حق ژاوی بود
ناشناس
| United Kingdom |
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
لوس بی مزه
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
حق جابی بود
کوروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
عشق است مسی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
اینا همه حرفه فقط چون اسمش رونالدو هست انتخابش نمیکنن عشق است رونالدو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
حقش بود
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
واقعا تو زمین معجزه میکنه
بی شک که بهترین بازیکن حال حاضر دنیا و جزو 5 بازیکن اسطوره ای جهانه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
رونالدو مغرور روش کم شد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟