بگوويچ به خبرنگاران: از سيستم چيزي نمي دانيد
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: شما خبرنگارها از سيستم سر در نمي آوريد و نبايد در اين مورد صحبت كنيد.
به گزارش فارس، وينگو بگوويچ در پاسخ به اين سئوال خبرنگاران كه چرا در اكثر بازي ها با سيستم دفاعي مقابل حريفانش قرار مي گيرد، اظهار داشت: اگر يكي از شما از سيستم سر در مي آورد، بگويد. نبايد چيزي در اين مورد بگوييد چون نمي دانيد سيستم چيست. در هر بازي با توجه به وضعيت حريف سيستم را مي چينيم.
وي ادامه داد: امروز بازيكنانم در نيمه اول آن طور كه بايد سرحال نبودند. خط هافبك ما در دقايقي از بازي بسيار ضعيف بود؛ البته اين سه امتياز در پايان فصل به كمك ما خواهد آمد.
اين مربي در پاسخ به اين سئوال كه چرا امروز غلام نژاد بازي ضعيفي از خود به نمايش گذاشت گفت: او بازيكن لايقي است كه به تيم ملي دعوت مي شود؛ اما براي اين بازي با ما تمريني نداشت و ضعف وي به خستگي مربوط مي شود.


