خودروسازان از عدم شماره گذاری متضررمی شوند
سید مهدی صادق در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا، اظهار داشت : امتناع نیروی انتظامی از شماره گذاری خودروهایی نظیر وانت پیکان و فراز که توسط سازمان استاندارد ممنوع شده اند موجب متضر رشدن خودروسازی کشور می شود و این مهلت حداقل باید تا پایان سال افزایش یابد .
عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بررسی منع شماره گذاری برخی خودروها در کمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد: اگر چه معتقدم این خودروها باید هرچه سریعتر نسبت به ارایه گواهی نامه های معتبر و مورد تایید سازمان استاندارد اقدام کنند اما استاندارد و نیروی انتظامی نیز باید مهلت بیشتری به خودروسازان دهد .
وی درخصوص فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها نیز گفت : یارانه های تولید و بخش کشاورزی در سال اول هدفمندسازی یارانه ها به درستی اختصاص نیافته و در سال دوم اجرای هدفمندسی مهمترین اولویت دولت باید پرداخت یارانه تولید باشد .
صادق در پاسخ به این سوال که چه ضمانت اجرایی برای پرداخت یارانه ها در سال دوم هدفمندی وجود دارد ،گفت : اجرای قانون و التزام به آن مهمترین ضمانت اجرایی قانون در پرداخت یارانه های تولید است و ما امیدواریم که تجربه سال نخست سال آینده تکرار نشود.



