صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعرفه میوه کاهش نمی‎یابد

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تاکید بر اینکه هنوز هیچگونه تصمیم‌گیری در رابطه با کاهش تعرفه میوه برای تامین نیاز مردم در ایام پایانی سال صورت نگرفته است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی بر اساس قانون، تصمیم‌گیرنده در رابطه با تعرفه واردات میوه است.
کد خبر: ۲۱۷۶۶۰
| |
1723 بازدید

محمد قبله در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه هنوز هیچگونه تصمیمی برای کاهش نرخ تعرفه میوه صورت نگرفته است، گفت: اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه تعرفه میوه امسال هم همانند سال گذشته کاهش می‌یابد، صحت ندارد و هنوز هیچ تصمیم جدیدی در این رابطه اتخاذ نشده است.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: مصوبه هیئت دولت برای کاهش تعرفه میوه به صفر از 15 بهمن ماه تا 15 اردیبهشت ماه، تنها محدود به سال گذشته بوده است و امسال باید در مورد آن، تصمیم‌گیری جدیدی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در رابطه با تعیین تعرفه میوه، وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت اصلی را به عهده دارد و اگر این وزارتخانه تصمیم به کاهش تعرفه واردات میوه برای ایام پایانی سال بگیرد، ملاک عمل همه خواهد بود.

به گفته قبله، هنوز در رابطه با سال 90، وزارت جهاد کشاورزی سیاستهای تعرفه‌ای میوه را تعیین نکرده است و به محض ابلاغ، به همان شیوه عمل خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟