صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

برخورد با دفاتر خدمات مسافرت هوایی متخلف در مهرآباد

دبیر کمیته فنی سازمان هواپیمایی از شناسایی و برخورد با دفاتر خدمات مسافرت هوایی متخلف در فرودگاه مهرآباد که به فروش غیرقانونی بلیت هواپیما اقدام می‌کردند، خبر داد.
کد خبر: ۲۱۶۵۷۰
| |
2321 بازدید

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، محمدحسین اکبری، اظهار داشت: بازرسان و کارشناسان کمیته فنی سازمان هواپیمایی کشوری به صورت نامحسوس و برنامه‌ریزی شده و با همکاری نیروی انتظامی فرودگاه مهرآباد از ترمینال‌های این فرودگاه بازرسی کردند.

وی افزود: در این بازرسی تعدادی از کارمندان دفاتر خدمات مسافرت هوایی که با در دست داشتن بلیت خام نسبت به فروش غیرقانونی در فضای ترمینال‌ها یا فرودگاه‌ها اقدام می‌کردند شناسایی شدند و تمامی بلیت‌ها ضبط شد.

اکبری با توصیه به تمامی دفاتر خدمات مسافرت هوایی مبنی پرهیز از فروش غیرقانونی بلیت هواپیما در خارج از فضای دفاتر، گفت: دفاتر خدمات مسافرت هوایی تنها مجاز به فروش بلیت هواپیما در فضای داخلی دفاتر خود هستند و در غیر اینصورت با برخورد قانونی کمیته فنی سازمان هواپیمایی کشوری مواجه خواهند شد.

‌وی تصریح کرد: همچنین اصرار بر تخلفات، منجر به برخورد قانونی شدیدتر و حتی لغو مجوز فعالیت خواهد شد.

دبیر کمیته فنی سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: در صورتی که دفاتر خدمات مسافرت هوایی فعال بلیت‌های خود را در اختیار دفاتر متخلف و یا تعلیق شده قرار دهند با آنها نیز از طرف کمیته فنی این سازمان برخورد خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار