صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخطار احمدي‌نژاد به حاضران در كنفرانس آناپوليس

وي با ابراز تأسف از اين‌كه برخي از كشورهاي اطراف ايران در اين اجلاس شركت مي‌كنند، گفت: آنها تاكنون در اين شصت سال، چه نتيجه‌‌اي از اين اجلاس‌ گرفته‌اند كه حالا مي‌خواهند آن را تكرار كنند؟
کد خبر: ۲۱۶۳
| |
6369 بازدید

رئيس‌جمهور به كشورها و افرادي كه مي‌خواهند در كنفرانس صلح شركت كنند، اخطار داد كه از حضور در اين نشست خودداري ورزند و تأكيد كرد: نام شما در تاريخ به نيكي ثبت نخواهد شد.

به گزارش فارس، ‌محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور كه امروز يكشنبه در نخستين همايش سراسري هم‌انديشي هنرمندان بسيجي سخن مي‌گفت، با اشاره به برگزاري كنفرانس سازش از سوي آمريكا اظهار داشت: امروز آنها مي‌خواهند يك كنفرانس آبكي و يك مشت آدم همچون خود را فريب دهند و امتيازها را به كيسه صهيونيست‌هاي جنايتكار بريزند.
وي با ابراز تأسف از اين‌كه برخي از كشورهاي اطراف ايران در اين اجلاس شركت مي‌كنند، گفت: آنها تاكنون در اين شصت سال، چه نتيجه‌‌اي از اين اجلاس‌ گرفته‌اند كه حالا مي‌خواهند آن را تكرار كنند؟

احمدي‌نژاد با تأكيد بر اين‌كه ملت فلسطين زنده و بيدار است، گفت: كساني كه در اين اجلاس شركت مي‌كنند، با چه حقي خود را نماينده مردم فلسطين مي‌دانند، چرا كه اين نشست در حالي برگزار مي‌شود كه رژيم صهيونيستي در وضعيت منحني رو به پايين قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟