در آييننامه جديد ال.سي هاي ريالي،اختيارات شفاف باشد
كاظم دلخوش در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد توقف بازگشايي ال.سي هاي ريالي گفت: هفتهي گذشته اين موضوع را در شوراي پول و اعتبار مطرح كرديم و قرار شد در آييننامه بازگشايي ال.سي هاي ريالي بازنگري شود.
دلخوش در مورد مشكلات آييننامه قبلي بازگشايي ال.سي هاي ريالي اظهار كرد: در اين آييننامه، نقاط ابهامي وجود داشت و اختيارات بانكها به گونهاي تعريف شده بود كه در برخي موارد مديران بانكها اختيار زيادي داشتند و در برخي موارد هم كاملا اختيار از آنها سلب شده بود.
نماينده مردم صومعهسرا ادامه داد: قرار بود بانك مركزي ظرف دو هفته آينده مساله بازگشايي ال.سي هاي ريالي را حل كند اما اگر قرار باشد كه آييننامه مربوط به آن تغيير كند، بايد تا جلسه بعدي شوراي پول و اعتبار منتظر ماند.
دلخوش ابراز اميدواري كرد، با تدوين آييننامه جديد مشكل بازگشايي ال.سي هاي ريالي اوايل بهمن ماه حل شود.


