كارمند متخلف بانك دستگير شد
سرگرد اميني در تشريح جزئيات اين خبر، گفت: درپي شكايت فردي مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب بانكي او به صورت اينترنتي، ماموران پليس فتا تحقيقات خود را در اين زمينه آغاز كردند.
سرپرست پليس فتاي استان اردبيل افزود: طبق اظهارات شاكي و اقدامات كارشناسان پليس فتا مشخص شد مبلغ برداشت شده در 9 مرحله تراكنش براي پرداخت قبوض تلفنهاي ثابت بوده كه در اقدامات فني و تخصصي بعدي مشخص شد كه برداشت حساب از طرف يكي از كارمندان بانك انجام شده است.
وي با بيان اينكه در ادامه تحقيقات متهم شناسايي و دستگير شد، گفت: متهم در بازجوييها اعتراف كرد كه چندي پيش مادر شاكي براي اخذ پرينت حساب بانكي پسرش به بانك مراجعه كرده و او هنگام انجام عمليات بانكي شماره حساب و رمز دوم كارت بانكي شاكي را سرقت كرده است.
سرپرست پليس فتاي استان اردبيل به شهروندان هشدار داد كه رمز عبور خود را در اختيار ديگران قرار ندهند و در صورت اجبار به اين كار، بعد از انجام عمليات بانكي رمز خود را تغيير دهند.
به گفته سرگرد اميني، افرادي كه به هر نحوي اطلاعات شخصي و بانكي ديگران را سرقت و از آن سوءاستفاده كنند مجرم تلقي شده و پليس با آنان برخورد قانوني و قاطع خواهد داشت.
منبع: ايسنا


