صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

راه اندازی طرح شبکه علمی دانشگاه‌‌های قزوین

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری قزوین گفت: طرح شبکه علمی دانشگاهها و مراکز علمی در سطح استان قزوین راه اندازی و اجرا می شود.
کد خبر: ۲۱۵۵۶۱
| |
2275 بازدید
سرویس وعده ها-  مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری قزوین گفت: طرح شبکه علمی دانشگاهها و مراکز علمی در سطح استان قزوین راه اندازی و اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نصرآبادی در سومین جلسه کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و تحول اداری اظهارداشت: در حال حاضر 54 مرکز دانشگاهی در استان قزوین فعالیت دارند که با راه اندازی و استقرار این شبکه تمامی اطلاعات و یافته های علمی این دانشگاهها و کتابخانه های الکترونیک و نتایج پژوهش در این مراکز به یکدیگر متصل شده و قابل دسترسی است.
 
وی با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی قبض در استان افزود: آئین نامه داخلی گروه تخصصی فناوری اطلاعات مورد تصویب قرار گرفته و یکی از موضوعات مطرح در این کارگروه بررسی طرح خودداری بانک ها از پذیرش دستی قبوض است.
 
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حال حاضر 40 درصد از قبوض خانوارها به شکل الکترونیکی پرداخت می شود که برای توسعه و ترویج این طرح باید اقدام به برنامه ریزی و فرهنگ سازی کرد.
 
وی یادآور شد: نپذیرفتن قبوض مردم در بانک ها پس از بحث و بررسی در نهایت باید در کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری و همچنین شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصویب شود که در نهایت اجرای این امر به ترویج فرهنگ استفاده از فناوری اطلاعات و توسعه دولت الکترونیک خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...