قیمت نان 100درصد هدفمند شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه قیمت نان ۱۰۰ درصد هدفمند شده است، گفت: قبول دارم نوسازی صنایع دیر شروع شده است اما ۵ سال برای اجرای قانون فرصت داریم.
کد خبر: ۲۱۵۳۶۶
| |
3018 بازدید
|
۲
مهدی غضنفری در حاشیه همایش مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سؤال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در خصوص انتقادات وارد به بسته‌های حمایتی و محقق نشدن بازسازی صنایع در فاز اول اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها اظهار داشت: قبول دارم بازسازی‌ها دیر شروع شد اما فرصت لازم برای اجرای قانون  5 سال است و ما انتظار داریم بنگاه‌های تولیدی در  5 سال ماشین‌آلات، خطوط تولید به خود را تجهیز کنند.

وی افزود: در حالی که ما معتقدیم در گندم، آرد و نان هدفمندی به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده است، اما هنوز زیرساخت‌های لازم آن کامل نشده چرا که ما انتظار داریم خرید تضمینی گندم از کشاورزان توسط بخش خصوصی انجام شود نه توسط دولت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سؤال دیگری از فارس در خصوص اینکه رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرده است در سال آینده صادرات و واردات با هم برابر می‌شوند،گفت: آقای رحیمی همواره از مدافعان صادرات بوده‌ است.

غضنفری در پاسخ به سؤال فارس درباره اینکه آیا این استراتژی درست است که قسمت عمده تجارت ما با جهان از طریق کشوری مثل امارات صورت بگیرد و این کشور هرگاه اراده کند در تبعیت از نظام سلطه و تحریم‌کنندگان خللی در تجارت ما ایجاد کند گفت: استراتژی درست تجاری آن است که صادرات ما بیشتر از واردات باشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰
کیفیتش کی هدفمند میشود؟
نانوا یزدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۵
با این قیمت گذاری که تو استان یزد شده یارانه ای که دولت حذف کرده بجاش هر واحد نانوای باید بجای دولت یارانه به مردم بده اخه نان بربری که قبل از هدفمندی ۳۰۰ تومان بوده چطور با این تورم الان ۲۵۰تومانه
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟