صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتوبوس مسافربری در آتش سوخت

کد خبر: ۲۱۵۱۹۹
| |
2156 بازدید

اتوبوس مسافربري که از مشهد عازم سرايان بود دچار آتش سوزي شد و در آتش سوخت.

اتوبوس اسکانيا مسير مشهد-سرايان ساعت 11:30 روز ۵ شنبه از پايانه مسافربري مشهد به سمت سرايان حرکت کرد اما در ۸۰ کيلومتري مشهد از ناحيه موتور دچار حريق شد. اين گزارش حاکي است راننده اتوبوس به محض مشاهده آتش بلافاصله مسافران را تخليه کرد و براي خاموش کردن آتش از آتشنشاني کمک خواست اما عليرغم حضور آتشنشانان اين اتوبوس به طور کامل در آتش سوخت.

سرهنگ صفايي رئيس پليس راه استان خراسان رضوي، ضمن تأييد حادثه حريق در اتوبوس مسافربري اعلام کرد: هنوز از جزئيات ماجرا و اين که آيا اتوبوس به طور کامل در آتش سوخته است يا نه خبري در دست نيست وي ارائه اطلاعات بيشتر در مورد اين حادثه را به امروز موکول کرد و از حمل بارهاي تجاري توسط اتوبوس ها انتقاد نمود.

وي افزود: متأسفانه در ترمينال مشهد غرفه هايي به نام توشه مسافر وجود دارد که در پوشش توشه مسافر بارهاي تجاري توسط اتوبوس ها جابه جا مي شود. وي افزود: بارها نسبت به اين موضوع انتقاد کرديم و سازمان حمل و نقل هم مخالف اين موضوع است اما متأسفانه با فشار مالکان اتوبوس به راننده ها، اين بارها در اتوبوس ها حمل مي شود که بسيار خطرناک هستند.

وي افزود: برخي مواقع بارهاي خطرناک و مواد اشتعال زا توسط بعضي اتوبوس ها حمل مي شود که جان مسافران را نيز در خطر مي اندازد. سرهنگ صفايي افزود: حداکثر توشه مسافر ۲۰ کيلوگرم و يا ۲ برابر اين مقدار است و محموله بزرگ از يک نوع کالا نبايد توسط اتوبوس ها حمل شود بلکه بايد توسط کاميونت ها حمل شود.

منبع: خراسان

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار