معاون اول رييس‌جمهور رفع موانع اشتغال را خواستار شد

معاون اول رييس‌جمهور با تاكيد بر ضرورت تلاش براي ايجاد جهش در وضعيت اشتغال استان ايلام، رفع موانع و گره‌گشايي از مشكلات پيش روي اشتغال اين استان را خواستار شد.
کد خبر: ۲۱۴۹۶۲
| |
1753 بازدید
|
۳
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا رحيمي ظهر پنجشنبه در جلسه كارگروه توسعه اشتغال و سرمايه‌گذاري استان ايلام با اشاره به رويكرد دولت در سفرهاي دور چهارم كه توجه به اشتغال استان‌هاست، از اعضاي شوراي اشتغال و مديران اين استان خواست تمام اهتمام خود را براي رفع تنگناها و مشكلات اشتغال استان به كار گيرند.

وي در ادامه از مردم استان ايلام به عنوان مردمي سرافراز و باغيرت ياد كرد و گفت: مردم استان ايلام متاثر از تعاليم اسلام در دوران دفاع مقدس جانفشاني‌ها كردند و با تمام توان در مقابل دشمنان ايستادند.

معاون اول رييس‌جمهور با بيان اينكه مردم استان ايلام در دفاع از كشور از هيچ اقدامي فروگذار نكردند، تصريح كرد: دولت نگاه ويژه‌اي به اين استان دارد و براي رفع بيكاري در اين استان از هيچ اقدامي دريغ نخواهد كرد.

در اين جلسه استاندار ايلام گزارشي از نماي كلي استان و وضعيت اشتغال استان ايلام ارائه و پيشنهادات و موانع موجود را مطرح كرد.

در اين نشست راهكارهاي بهبود فضاي كسب و كار و توسعه اشتغال در استان ايلام مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصميمات ويژه‌اي در اين زمينه اتخاذ شد.

همچنين با پيشنهاد معاون اول رييس‌جمهور مقرر شد جلسه‌اي در تهران به ميزباني بانك مركزي و با حضور استاندار ايلام و مديران استان و نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي مربوطه تشكيل شود و تصميماتي را جهت تامين منابع مالي طرح‌هاي آمايش و طرح‌هاي سرمايه در گردش استان اتخاذ كنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ali kia
|
Germany
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
چی شد آقای رحیمی کمتر از سه ماه مانده به پایان سال یادت اومد موانعی سر راه هست؟ایجاد دو و نیم میلیون شغل!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
ای بابا، الان دولت 2495000 تا از اون شغلها رو ایجاد کرده، اون 5 هزارتای دیگه هم توی این 3 ماه ایجاد میشه. اسنادشم موجوده
ا. معینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
خدا تائیدت کند علی آقای کیا، حرفی را که من آماده کرده بودم زدی. معلوم شد آن دو و نیم میلیون شغل تازه بدون احتساب ایلامه، عالی میشه، اگر موانع هم رفع نکردند ( که معلوم نیست کی باید رفع کنه) از آن دوونیم میلیون یک چندهزارتائی رو میآوریم برای ایلام. حله؟
وب گردی