صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاچاق جلسه مجلس را غیر‌علنی کرد

کد خبر: ۲۱۴۱۶۵
| |
2418 بازدید
جلسه علنی امروز مجلس برای بررسی موضوع افزایش قاچاق و واردات کالا با حضور وزرای کشاورزی و صنعت، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و رئیس گمرک ایران غیرعلنی شد.

به گزارش فارس، جلسه علنی امروز (سه‌شنبه مجلس) از دقایقی قبل برای بررسی موضوع افزایش قاچاق و واردات کالا غیر‌علنی شد.

سید‌شهاب‌الدین صدر نایب رئیس دوم مجلس که در غیاب لاریجانی و باهنر ریاست جلسه را بر عهده داشت، گفت: در جلسه غیرعلنی قرار است موضوع افزایش قاچاق و واردات کالا با حضور سعید مرتضوی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی و مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس گمرک ایران و رئیس شورای اصناف کشور مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی حدود 2 ساعت و 30 دقیقه امروز، پس از تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی صنعت فولاد کشور و نیز تصویب جزئیات طرح دو فوریتی استفساریه ماده 12 قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها، کلیات طرح یک‌فوریتی برقراری فوق‌العاده جذب کارکنان غیر هیئت علمی مراکز آموزش‌عالی و پژوهشی را مورد رسیدگی قرار دادند و با کلیات این طرح مخالفت کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟