صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو فراكسيون ورزش:

براي حضور بانوان در ورزشگاه‌ها بايد برنامه‌ريزي كرد

کد خبر: ۲۱۳۰۸۷
| |
1747 بازدید
نايب رييس فراكسيون ورزش مجلس، حضور همزمان بانوان و آقايان در ورزشگاه‌هاي ورزشي را نيازمند برنامه‌ريزي اصولي، براي جلوگيري از به وجود آمدن حاشيه‌هاي بعدي دانست.

علي‌اصغر يوسف‌نژاد، در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: با توجه به اينكه نيمي از جمعيت كشور را جوانان و همچنين نيمي ازكل جمعيت را زنان تشكيل مي‌دهند، توجه به ورزش جوانان و بانوان را جزو برنامه‌هاي وزير ورزش و جوانان عنوان كرد.

نماينده مردم ساري، مدال‌آوري بانوان ايراني در مسابقات مختلف جهاني را بسترساز توسعه ورزش بانوان ارزيابي كرد و گفت: دراين راستا باشگاه‌هاي تخصصي بانوان بايد برنامه‌ريزي و اقدام كنند.

وي با بيان اينكه در اين زمينه حاشيه‌ها و حاشيه‌سازي‌هايي ايجاد مي‌شود، اظهار داشت: جوسازي‌ها موجب تحت‌الشعاع قرار گرفتن اين بخش از حقوق جامعه بانوان مي‌شود.

وي تاكيد كرد كه براي حضور تماشاگران زن در داخل استاديوم‌هاي ورزشي، به طور همزمان با حضور آقايان، بايد برنامه‌ريزي شده و هدايت شده عمل كرده و دراين زمينه فرهنگ‌سازي انجام داد.

اين عضو فراكسيون ورزش، حضور بانوان در ورزشگاه‌هاي ورزشي را داراي حاشيه‌هاي خاصي دانست و افزود: شايد اين امرقابل كنترل نباشد ولي متولي ورزش بايد قبل از اجرايي شدن اين طرح ابعاد آن را مورد بررسي قرار دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟