24 بازيكن به اردوي تيم ملي نوجوانان دعوت شدند
علي دوستي مهر سرمربي تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران 24 بازيكن را به اردوي تيم ملي نوجوانان جهت شركت در تورنمنت ابوظبي دعوت كرد.
کد خبر: ۲۱۲۷۷۲
| | 2895 بازدید
به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، سرمربي تيم ملي نوجوانان درباره اردوي آتي اين تيم پيش از سفر به ابوظبي گفت: ما قرار است از 12 تا 18 دي در تورنمنت ابوظبي شركت كنيم و به همين دليل طوري برنامه ريزي كردهايم كه بازيكنان از سه روز پيش از آغاز تورنمنت در اردو باشند و پيش از سفر به امارات در تهران هم تمرين كنيم. به همين خاطر از نهم دي وارد اردو خواهيم شد و در اين اردو 24 بازيكن حضور خواهند داشت.
دوستي مهر ادامه داد: ژاپن حريف اصلي ما در اين تورنمنت است و با توجه به قدرت فوتبال ژاپن، مصاف با اين تيم مي تواند محك مناسبي براي شناخت تركيب اصلي تيم ملي نوجوانان باشد. البته ما امارات و قطر را هم دست كم نخواهيم گرفت. اين دو تيم هم براي اعاده حيثيت در تورنمنت ابوظبي شركت خواهند كرد چرا كه در رقابتهاي دور مقدماتي نوجوانان آسيا ناكام بودهاند.
وي در پايان گفت: فدراسيون فوتبال توجه خوبي به تيمهاي پايه دارد و مطمئنا برگزاري اردوهاي داخلي و خارجي و ترتيب دادن ديدارهاي دوستانه خارجي با حريفان نامدار مي تواند در روند آمادهسازي تيم ملي نوجوانان تاثير داشته باشد. به هر جهت ما در تهران ميزبان رقابتهاي مرحله نهايي قهرماني آسيا و مقدماتي جام جهاني هستيم و اين مي تواند راه ما را براي صعود به جام جهاني هموار كند چرا كه در حضور تماشاگران ايراني بازي ميكنيم و مي توانيم از امتياز ميزباني و حضور هواداران ملي نهايت استفاده را ببريم.
دوستي مهر درپايان اسامي بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي نوجوانان را به اين ترتيب اعلام كرد:
مهدي صدقيان، علي نوري، امير نصر آزاداني، محمد رضا بازاج، محمد بائوج، ميلاد داعي (اصفهان )
مجتبي مقتدايي، علي هزامي، ايمان عبيدي پور، كميل حق زاده، محمد فرزادي، ساسان جافري، عرفان وجداني، محمد ياسيني، رضا كرملا شعب ( خوزستان )
سيد محمد خرم الحسيني ( قزوين )
سيد سجاد سيد، علي ريگي ( خراسان رضوي )
سعيد عزت اللهي، صادق محرمي ( گيلان )
سيد مجيد حسيني، اميد نورافكن، علي شجاعي ( تهران )
محمد سمندري ( آذربايجان شرقي )
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


