صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برق شيراز اتهام پرداخت رشوه را تكذيب كرد

در پي ادعاي البرز حاجي پور، داور ديدار برق شيراز و تربيت يزد مبني بر پرداخت رشوه از سوي تيم فوتبال برق شيراز به وي و رد اين رشوه از سوي او، روابط عمومي باشگاه برق شيراز با انتشار بيانيه‌اي هرگونه رشوه دادن به داور ديدار اين تيم برابر تربيت يزد را به شدت تکذيب کرد.
کد خبر: ۲۱۲۱۰۷
| |
2779 بازدید
ايسنا منطقه فارس، در بيانيه تيم برق شيراز که به امضاي حميد رضا خليقي مدير روابط عمومي رسيده، دادن رشوه را يک تهمت ناروا دانسته و اعلام شده است که آن را از طريق مراجع ذيصلاح پيگيري مي کنند.

دراين بيانيه آمده است: اين تيم از ابتداي فصل با مشکلات مالي فراواني روبرو بود و با همت دست اندر کاران و قرض گرفتن توانست تيمي جوان و آنهم با هزينه کم را به خاطر دل هوادارانش روانه مسابقات سازد.

اين بيانيه افزوده است: اين باشگاه هزينه سفر را با قرض گرفتن و به سختي تهيه مي کند، ضمن اينکه اين تيم هنوز نتواسته حق و حقوق بازيکنان خود را پرداخت كند و خريد لباس‌هاي تيم هم با پرداخت چک‌هاي مدت دار صورت گرفته است.

دراين بيانيه گفته شده است: نايب رييس کميته داوران چگونه به خود اجازه داده است اين اتهام که هنوز ثابت نشده از طريق يک رسانه افشا كند و اين امر خلاف شرع مقدس اسلام و قانون حقوقي و قضايي ايران است.

در اين بيانيه اعلام شده است: باشگاه برق شيراز به رغم مشکلاتي که دارد تا کنون نتايج خوبي در مسابقات دسته اول گرفته و نياز نبود که بخواهد دراين بازي که هيچ حساسيتي نداشته رشوه دهد و سرنوشت تيمي هم به اين بازي بستگي نداشته است. مگر مي شود باشگاهي پيش از شروع بازي دو قطعه سکه را درون ساک قرار دهد و اگر خداي نخواسته قرار بود اين کار صورت گيرد مستقيما به داور مي‌داد نه اينکه درون ساکش بگذارند ضمن اينکه ساک داور کجا بوده که بدون اطلاع وي اين امر صورت گرفته است. باشگاه برق شيراز بيش از 65سال قدمت دارد و هميشه با افتخار زندگي کرده است و اينکه افرادي بخواهند با تهمت هاي ناروا خدشه اي به اين باشگاه وارد کنند ،بدانند که در محکمه عدل الهي بايد پاسخگو باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟