صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحریم کره جنوبی تاثیری بر قیمت کاغذ و مقوا ندارد

رییس اتحادیه کاغذ و مقوا با اشاره به وابستگی بازار کاغذ ایران به کره جنوبی گفت: تحریم کره تنها مسیر واردات را تغییر داده و تاثیری بر قیمت کاغذ نخواهد داشت.
کد خبر: ۲۱۱۶۶۳
| |
2301 بازدید

منصور حاجی آخوندی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پانا با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد کاغذ مورد نیاز ایران در حال حاضر از طریق واردات تامین می شود ، اظهار داشت: کره جنوبی یکی از بزرگترین صادر کنندگان کاغذ به ایران محسوب می شود.

وی ادامه داد: اینکه کره جنوبی دست به تحریم ایران زده است به معنای کاهش بازار فروش برای شرکت های داخلی این کشور بوده که نتیجه این کار کاهش قیمت محصولات این کشور خواهد بود.

رییس اتحادیه کاغذ و مقوا در ادامه با اشاره به اینکه هشت کشور بزرگ مانند روسیه، چین، اندونزی و یوگوسلاوی کاغذ به ایران صادر می کنند، اظهار داشت: علاوه بر این کشورها ایران می تواند کاغذ کره ای را نیز با یک کشور واسطه مانند دبی وارد کشور کند و در قیمت تمام شده نیز تغییری ایجاد نشود.

حاجی آخوندی تصریح کرد: در حال حاضر در کشور بیش از یک میلیون تن کاغذ و مقوا مصرف می شود که 20 درصد آن تولید داخل بوده و 80 درصد دیگر وارد می شود.

به گفته وی ، طی سالهای اخیر گرایش به واردات کاغذ از کره جنوبی بیشتر بوده است، اما هر بار که تجار در واردات از این مسیر با مشکل مواجه شده اند از کشور های دیگر به راحتی کاغذ جایگزین وارد کشور کرده اند.

رییس اتحادیه کاغذ و مقوا تاکید کرد: 30 سال است که به انواع روش ها تحریم شده و از همه آنها عبور کرده ایم؛ بدون شک این تحریم از زمان جنگ که به ما اسلحه نمی دادند دشوارتر نخواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟