صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

250هزاردلاراعتبار برای توسعه مرکز بین المللی قنات

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از اختصاص بودجه 250 هزار دلاری در سالهای 2010 و 2011 برای توسعه مرکز بین المللی قنات و سازه های تاریخی آب در ایران خبر داد.
کد خبر: ۲۱۱۴۹۳
| |
1858 بازدید
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عطارزاده امروز در چهارمین جلسه شورای حکام مرکز بین المللی قنات و سازه های تاریخی آبی که با حضور کشورهای الجزایر، عراق، ترکمنستان، سوریه، ژاپن، ترکیه و آذربایجان برگزار شد گفت: بهره گیری خردمندانه تر از منابع آبی قنات و حل و فصل مسائل آبی از این طریق از گذشته مطرح بوده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: جمع آوری و هدایت آبهای سطحی به درون مخازن آب و تقسیم آن جهت استفاده و مقابله با نفوذ آب از دیگر ویژگی های سازه های تاریخی است.

عطارزاده تلاش برای تقسیم آب از طریق سازه های آبی را دیگر ویژگی های قنوات برشمرد و افزود: ایجاد مخازن سدهای زیرزمینی از ویژگی های قنات و سازه های آبی تاریخی است که ضرورت دارد برای مدیریت آن از ریزش تا تبخیر و ذخیره و توزیع اقدامات جدیدی صورت گیرد.

این مقام مسئول در وزارت نیرو بهره گیری از توانمندیهای متخصصین آبی دنیا را یکی از ضرورت های این بخش برشمرد و گفت: پس از امضای تفاهم نامه تاسیس مرکز بین المللی قنات بین ایران و یونسکو حداکثر تلاش برای انجام تعهدات به کار گرفته شد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: ایران در تلاش است تا منابع مالی بیشتری برای اجرای پروژه های مرکز بین المللی قنات اختصاص دهد و در این رابطه طی سالهای 2010 و 2011 ، 250 هزار دلار  اختصاص یافته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟