صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدامات خود را با گمرك هماهنگ کنید

رئیس جمهور، گمرک را مرزبان استقلال و پیشرفت کشور دانست و اظهار داشت: گمرک مسئول مرزبانی اقتصاد کشور است و همه دستگاه‌های مرتبط باید اقدامات خود را با گمرک هماهنگ کنند.
کد خبر: ۲۱۱۲۸۱
| |
2096 بازدید
|
۲
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر آقای احمدی نژاد در مراسم تشریح «روند پیشرفت طرح تحول در نظام گمرکی کشور» با اشاره به نقش مهم و حساس گمرک، از زحمات همه کسانی که در بخش گمرک کشور فعالیت می کنند، قدردانی کرد و گفت: شاخص‌ها نشان می‌دهد که اقدامات مفید و تغییرات اساسی مثبتی به ویژه در سال‌های اخیر در عرصه گمرک کشور انجام شده و در حال وقوع است.

 وی تدوین طرح تحول گمرکی را اقدامی بزرگ و ارزشمند دانست و افزود: قانونی به‌روز و شفاف برای اصلاح بخش گمرک کشور آماده شده است و دولت خود را موظف می‌داند که به طور کامل از روند اجرای این قانون حمایت کند تا به‌سرعت عملیاتی شود.

رئیس جمهور گفت: مسئولان گمرک کشور نیز باید با پیگیری‌های مستمر، تلاش کنند که گمرک کشور شفاف و سالم باشد و به گونه‌ای فعالیت کند که هیچ کس نتواند تخلف کند و حتی کسی احتیاج پیدا نکند که به دنبال قاچاق کالا باشد.

 وی با تأکید بر لزوم استقرار مدیریتی واحد در کل گمرکات کشور اظهار داشت: گمرک مسئول مرزبانی اقتصادی است و همه دستگاه‌های مرتبط کشور حتی استاندارد باید خود را با گمرک هماهنگ کنند.

آقای احمدی نژاد با اشاره به اینکه اقدامات دولت ضربتی، انقلابی و دقیق است، گفت: عده‌ای دولت را به اقدامات غیرعالمانه و شتابزده متهم می‌کنند، در حالی که دولت معتقد است و تجربه نیز نشان داده است که با توجه به وجود نیروی انسانی بااستعداد و همت بلند در کشور، می‌توان اقدامات اساسی و تحولی را به‌سرعت عملیاتی کرد.

رئیس جمهور با اشاره به پیش بینی مسئولان اقتصادی و گمرکی کشور مبنی بر عملیاتی شدن کامل قانون تحول گمرک در طول چهار، پنج سال اظهار داشت: باید همه ظرفیت‌ها را به کار بگیرید و دولت نیز در این زمینه به طور کامل پشتیبانی خواهد کرد تا تمام محورهای قانون طرح تحول گمرک به‌سرعت و در کمترین زمان اجرایی شود و در خدمت کشور و ملت قرار بگیرد.

 احمدی نژاد گفت: تحول گمرکی از ارکان اصلی طرح تحول اقتصادی است و امیدوارم به‌سرعت قانون جدید عملیاتی شود و گمرک جزو نخستین مجموعه‌هایی باشد که طرح تحول به طور کامل در آن اجر می‌شود.

وی با بیان اینکه مرزبانی گمرکی فراتر از مرزبانی اقتصادی است، افزود: امروز عرصه‌های سلامت، بهداشت، فرهنگ و امنیت به هم گره خورده است.

 آقای احمدی نژاد خاطرنشان کرد: عده‌ای تصور می‌کنند که تبادل تجاری فقط بخش صادرات را شامل می‌شود و درمورد واردات ذهنیت منفی دارد، در حالی که صادرات و واردات از عوامل اصلی پیشرفت جهانی و تأمین صلح و امنیت و رفاه جهانی است.

وی افزود: خدای متعال به هر ملتی داشته‌هایی عطا کرده است تا به واسطه تبادل آن با هم ارتباط داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر صادرات و واردات بر اساس نظم و دقت نباشد به زیان منافع ملی است، گفت: باید به طور دقیق مشخص باشد که چه نوع کالا و به چه حجمی وارد و صادر می‌شود تا بتوان بر اساس آن برنامه‌ریزی کرد.

آقای احمدی نژاد با بیان اینکه تمام سیاست‌های اقتصادی دولت در عرصه عمل به نوعی با گمرک ارتباط دارد، اظهار داشت: برای مثال، اگر در عرصه حمایت از تولید کشور، گمرک کاملا هماهنگ نباشد این گونه حمایت‌ها به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

 رئیس جمهور با تأکید بر اعمال کامل قانون و رعایت مقررات در گمرک کشور تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای منافع خود را در راستای منافع ملی تعریف نمی‌کنند؛ بهترین ملت و اقتصاد جایی است که آحاد مردم منافع شخصی خود را در راستای منافع ملی تعریف کنند و ملتی موفق است که همه استعدادها و توانمندی‌های خود را هم‌افزا و در یک راستا به کار گیرد.

آقای احمدی نژاد با بیان اینکه عده‌ای به دنبال دور زدن قوانین و اعمال فشار هستند و متاسفانه تخلفات را تزیین می‌کنند و اسامی دیگری به منظور تطهیر روی آن می‌گذارند، گفت: با توجه به حجم تبادل کالا در مرزهای گمرکی کشور ممکن است در بخش کنترل کالا اشتباهاتی به وجود آید یا عده‌ای به عنوان واردات کالایی خاص، کالاهای غیرضروری وارد کشور کنند که باید به دقت این گونه موارد کنترل شود.

وی افزود: البته امیدوارم این گونه افراد هم این دست اقدامات خود را کنار بگذارند چرا که دور زدن و تخلف از قانون در حقیقت برداشتن از جیب ملت است و کار درستی نیست.

آقای احمدی نژاد با اشاره به اقداماتی ازجمله تأسیس مؤسسات خیریه و توجیهات مختلف برای دور زدن قانون گفت: بهتر است برخی از نهادهای اقتصادی به‌اصطلاح مردمی، به جای دور زدن قانون، ساختارها و رفتار خود را اصلاح کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید به‌سرعت بخش گمرک کشور با بخش‌های بانکی و مالیاتی ارتباط برقرار کند، در این صورت مسیر بخش عمده‌ای از تخلفات و سوءاستفاده‌ها از قانون گرفته خواهد شد، البته ممکن است در روند اصلاحات، عده‌ای هیاهو و جار و جنجال به‌پا کنند که نباید از آن نگرانی داشت.

وی در پایان بر رسیدگی به وضع کارکنان گمرک تأکید کرد و گفت: کسی که در بخش گمرک و در شرایط سخت مشغول خدمت است باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

در ابتدای این مراسم، آقای احمدی نژاد با اهدای لوح سپاس از خدمات و زحمات دست‌اندرکاران تدوین طرح تحول در نظام گمرکی کشور تجلیل کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
hlen
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶
سلام دکتر احمدی ملت محروم جنوب مرزبان کشور هستند. نه گمرک
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟