صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۲۱ میلیون تن تولید غلات ایران در سال ۲۰۱۱

فائو در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد تولید غلات ایران در سال ۲۰۱۱ با رشد 1.9 درصدی نسبت به سال قبل به 20.9 میلیون تن رسید.
کد خبر: ۲۰۹۸۷۲
| |
1736 بازدید
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی(فائو) جدیدترین گزارش خود به نام چشم انداز محصولات و وضعیت غذایی جهان را منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش که آخرین گزارش فائو از این سری در سال ۲۰۱۱ است ایران که در سال ۲۰۰۸ با خشکسالی شدید مواجه شده بود و تولید غلات آن به حدود ۱۵ میلیون تن رسیده بود طی سال های اخیر روندی صعودی را در تولید غلات خود مشاهده کرده است.
 
ایران در سال ۲۰۰۹ حدود 18.8 میلیون تن غله تولید کرد و این رقم در سال ۲۰۱۰ به 20.7 تن افزایش یافت. تولید غلات ایران در پایان سال زراعی ۲۰۱۱ نیز به 20.9 میلیون تن رسیده است که نسبت به سال قبل 1.9 درصد رشد داشته است.

در عین حال تولید گندم ایران در سال ۲۰۱۱ نسبت به سال قبل هیچ تغییری نداشته است و تولید برنج و سایر غلات 400 هزار تن افزایش یافته است.

 ایران در سال ۲۰۰۹ حدود ۱۳ میلیون تن گندم تولید کرده بود که این رقم در سال ۲۰۱۰ به 13.5 میلیون تن رسید و بر اساس گزارش فائو تولید گندم ایران در سال ۲۰۱۱ نیز معادل همین رقم بوده است.

ایران در سال ۲۰۰۹ حدود 2.3 میلیون تن برنج تولید کرده بود که این رقم در سال ۲۰۱۰ به 2.3 میلیون تن رسیده و در سال ۲۰۱۱ نیز این رقم با افزایش ۱۰۰ هزار تنی به 2.4 میلیون تن رسیده است.

تولید سایر غلات ایران نیز از 3.5 میلیون تن در سال ۲۰۰۹ به 4.7 میلیون تن در سال ۲۰۱۰ و به ۵ میلیون تن در سال ۲۰۱۱ افزایش یافته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟