صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هجوم سكه اي در قم

ازدحام مردم برای خرید سکه از شعب منتخب بانک ملی در قم موجب تعطیلی و اخلال در فعالیت روزانه این بانک‌ها شد.
کد خبر: ۲۰۸۶۵۹
| |
4836 بازدید
|

ازدحام مردم برای خرید سکه از شعب منتخب بانک ملی در قم موجب تعطیلی و اخلال در فعالیت روزانه این بانک‌ها شد.


به گزارش خبرنگار مهر، هنگامی که شام غریبان امام حسین(ع) و یارانش پایان یافت و عزاداران برای استراحت به خانه بر می‌گشتند، ازدحام مقابل بانک ملی برای دریافت سکه طلا شکل گرفت و عده‌ای مقابل بانک اتراق کردند تا صبح فردا اولین کسانی باشند که از بانک سکه می‌‌خرند.

ساعت حدود 10 صبح روز چهارشنبه ازدحام جمعیت مقابل شعب منتخب بانک ملی به اوج رسید و تلاش نیروی انتظامی برای نظم دادن به صف‌های چند لایه مقابل شعبه صفائیه قم که حداقل 200 نفر به نظر می‌رسید بی‌نتیجه بود.

دراین صف طولانی که تعدادی از آنها هم از بانوان بودند، تنها صدایی که به گوش می‌رسید همهمه و اعتراض بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳
آتیلا
|
Netherlands
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
دنیا به کام یه دلال هست و اونهم دلال مرکزی , ببخشید بانک مرکزی هستش.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
مردم به اینده امیدوار نیستند اگر یک هزار تن طلا در یک روز به بازار تزریق شود همه را مردم میخرند وذخیره میکنند چون شنیده اند 50000 خانه در سوریه ساخته میشود
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
مسئولان اقتصادی در مسائل اقتصادی آگاه ترند یا عموم مردم؟
به نظر مسئولان قیمت ها حبابی بیش نیست و خواهد ترکید ولی عموم مردم ...!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
بیاییم تمام سال حسینی باشیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
عجب ملت بافرهنگ و بابصيرتي داريم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
کجای دنیا با 2.65 میلیون تومان (خرید 5 سکه از بانک معادل 2050 دلار) می توان 350 هزار تومان (270 دلار) یعنی حدود 13 در صد در طی فقط یک روز سود کرد!!!!
بانک های اروپا و آمریکا سالی 3-5 در صد سود می دهند در صورتی که در ایران 13 در صد آن هم در یک روز می توان سود کرد!!!
به همین خاطر است که ایران بهشت دنیا تو سرمایه گذاری است!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟