صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار اس اند پی نسبت به کاهش رتبه اعتباری اروپا

هشدار موسسه اس اند پی نسبت به کاهش رتبه اعتباری کشورهای منطقه یورو در حالی است که بحران بدهی و کسری بودجه این منطقه روز به روز در حال تشدید شدن است و رهبران اروپایی هنوز بر سر راهکار اصلی و نهایی برای پایان دادن به این بحران به نتیجه نرسیده اند.
کد خبر: ۲۰۸۳۶۹
| |
1857 بازدید
موسسه رتبه بندی استاندارد پورز آمریکا نسبت به کاهش رتبه اعتباری 15 کشور منطقه یورو هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس هشدار موسسه اس اند پی نسبت به کاهش رتبه اعتباری کشورهای منطقه یورو در حالی است که بحران بدهی و کسری بودجه این منطقه روز به روز در حال تشدید شدن است و رهبران اروپایی هنوز بر سر راهکار اصلی و نهایی برای پایان دادن به این بحران به نتیجه نرسیده اند.
 
بر اساس این گزارش رهبران آلمان و فرانسه روز گذشته در شهر پاریس در خصوص پیشنهادات آلمان برای تغییر پیمان اقتصادی اروپا رایزنی و مذاکره کردند . آلمان به شدت مخالف مشارکت و دخالت بانک مرکزی اروپا برای نجات منطقه یورو است ولی فرانسه و سایر کشورهای اروپایی سعی دارند آلمان را برای پذیرش این مساله تحت فشار قرار دهند .

رهبران اروپا قرار است در نشست نهم دسامبر در خصوص اصلاحات پیشنهادی آلمان مذاکره کنند.

موسسه استاندارد پورز در این گزارش نسبت به کاهش رتبه اعتباری 15 اقتصاد منطقه یورو هشدار داده است .

بر این اساس نشست روز پنجشنبه رهبران اروپا فرصت بزرگی برای پایان دادن به بحران منطقه یورو است و در غیر این صورت رتبه اعتباری کشورهای اروپایی کاهش خواهد یافت و این مساله تاثیر منفی زیادی بر بازارهای مالی بین المللی دارد .

کریستین لاگارد رییس صندوق بین المللی پول از پیشرفت مذاکرات رهبران آلمان و فرانسه برای حل بحران بدهی منطقه یورو استقبال کرد و گفت از پیشرفت مذاکرات مرکل و سارکوزی بسیار خوشحالم و امیدوارم طی روزهای آینده خبرهای خوش بیشتری را در خصوص پایان بحران بدهی منطقه یورو بشنویم .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟