صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم تاثير تنش هاي كشورهاي عربي بر صادرات انرژي

امیر قطر به کشورهای مصرف کننده انرژی اطمینان داد تنشهای سیاسی اخیر در کشورهای عربی تاثیری بر صادرات انرژی نخواهد داشت
کد خبر: ۲۰۸۳۴۹
| |
1625 بازدید

 امیر قطر به کشورهای مصرف کننده انرژی اطمینان داد تنشهای سیاسی اخیر در کشورهای عربی تاثیری بر صادرات انرژی نخواهد داشت.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتد پرس شیخ خلیفه بن حمد آل ثانی در مراسم افتتاح همایش انرژی در شهر دوحه قطر تاکید کرد کشورهای مصرف کننده انرژی نباید نگران صادرات انرژی از سوی کشورهای عربی باشند.

اتفاقات اخیر در کشورهای عربی خاور میانه موجب نگرانی در بازارهای جهانی انرژی شده است ولی من اطمینان می دهم که کشورهای تولید کننده نفت و گاز در خاور میانه به تعهدات خود پایبند خواهند بود و انرژی مورد نیاز بازارهای جهانی را تامین می کنند .

 بر اساس این گزارش وی افزود عرضه انرژی به بازارهای بین المللی بدون هیچ مشکلی ادامه خواهد یافت . ما در قطر به همراه سایر کشورهای تولید کننده انرژی منطقه تقاضا و نیاز کشورهای مصرف کننده انرژی را تامین خواهیم کرد و هیچ نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت .

تنشهای سیاسی اخیر در کشورهای عربی تا کنون موجب سرنگونی چهار رهبر دیکتاتور این کشورها شده است و تولید نفت لیبی را نیز به کمتر از نصف کاهش داده است . این تنشها همچنین صادرات گاز یمن را تحت تاثیر منفی قرار داده و صادرات نفت سوریه را نیز متوقف کرده است .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟