صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جمع آوري اطلاعات از ايران توسط سفارت كشور عربي

خروج اشياي قاچاق از ايران و ورود كالاهاي ممنوعه به جمهوري اسلامي به رويه‌اي معمول در اين باره تبديل شده است. يك سايت خبري عربي نيز در اين راستا به عوامل جاسوسي كمك كرده و در جمع‌آوري و ارسال اطلاعات نقش مهمي را بر عهده داشته است.
کد خبر: ۲۰۵۷۲
| |
16114 بازدید

برخي سفارتخانه‌هاي مستقر در ايران در سايه مصونيت ديپلماتيك خود، كارهايي بر خلاف منافع، امنيت ملي و سياسي ايران انجام مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، نگاهي كوتاه به خبرهاي گوناگون منتشره در رسانه‌هاي كشور كه به رغم پافشاري مسئولان وزارت خارجه مبني بر انتشار ندادن خبرهاي مربوط به شخصيت‌هاي خارجي مقيم ايران، در رسانه‌ها انعكاس مي‌يابد، نشان مي‌دهد كه مسئولان برخي سفارتخانه‌ها، از كوچكترين فرصتي براي سوءاستفاده‌هاي امنيتي و اقتصادي در ايران، بيشترين استفاده را مي‌برند.

اين در حالي است كه سهم سفارت برخي از كشورهاي عربي در اين ميان از اهميت بسياري برخوردار است، به گونه‌اي كه خروج اشياي قاچاق از ايران و ورود كالاهاي ممنوعه به جمهوري اسلامي به رويه‌اي معمول در اين باره تبديل شده است.

بنا بر اين گزارش، چندي پيش، چند پايگاه امنيتي و اطلاع‌رساني آمريكايي در گزارشي بيان داشتند كه يك سفارتخانه متعلق به كشور همسايه عربي، اقدام به جمع آوري اطلاعات به سود آمريكا و اسرائيل كرده است. به گونه‌اي كه مسئولان اين كشور با وارد كردن كيف ديپلماتيك به ايران و بهره‌گيري از ابزارآلات فني اطلاعاتي و سيستم‌هاي پيشرفته جاسوسي ثابت و همراه، اقدام به جاسوسي و جمع‌آوري اطلاعات و فرستادن آنها به يك شاهزاده عربي به نام «ب.س» كرده‌اند.

به نوشته اين پايگاه‌ها، يك سايت خبري عربي نيز در اين راستا به عوامل جاسوسي كمك كرده و در جمع‌آوري و ارسال اطلاعات نقش مهمي را بر عهده داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
مسولين بايد جلوي اين دشمنان دوست نما را بگيرند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟