كدخدايي: انتخابات رايانهاي، فقط در تهران
سخنگوي شوراي نگهبان گفت: به دليل عدم زيرساختها، انتخابات رايانهاي در سراسر كشور منتفي است و در صورت فراهم شدن امكانات فني از سوي وزارت كشور، رأيگيري رايانهاي تنها در تهران امكانپذير خواهد بود.
به گزارش فارس، عباسعلي كدخدايي، امروز در مراسم افتتاح دفتر شوراي نگهبان شهرستان بابل افزود: انتخابات فراز و نشيبهاي زيادي دارد كه بايد با همكاري همه مسئولان اين فراز و نشيب با راههاي قانوني حل شود.
وي با اشاره به اينكه دفاتر نظارتي شوراي نگهبان در شهرستانها به صورت خودجوش از سوي شهروندان ايجاد ميشود، بيان كرد: مسائل اداري اين دفاتر در درجه دوم است كه مردم به خاطر همگامي با شوراي نگهبان به آن توجه ميكنند.
وي با اشاره به اينكه دفاتر نظارتي شوراي نگهبان در شهرستانها به صورت خودجوش از سوي شهروندان ايجاد ميشود، بيان كرد: مسائل اداري اين دفاتر در درجه دوم است كه مردم به خاطر همگامي با شوراي نگهبان به آن توجه ميكنند.
سخنگوي شوراي نگهبان نظارت بر انتخابات، تطبيق مصوبات با قانون اساسي و رعايت موازين شرعي را از مهمترين وظيف شوراي نگهبان عنوان كرد و اظهار داشت: شوراي نگهبان بر انتخابات مجلس خبرگان رهبري، رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلام نظارت كامل دارد.
وي با اشاره به برخي اظهارنظرها عليه شوراي نگهبان خاطر نشان كرد: تندگويان و مخالفان نظام، شايعاتي درباره شوراي نگهبان بيان ميكنند و ادعا دارند اين شورا در انجام وظايف به درستي عمل نكرده و اين در حالي است كه اين افراد تمايل دارند با توجه به مغايرت برخي از قوانين جاري كشور با نظام جمهوري اسلامي، شوراي نگهبان آنها را تأييد كند كه اين امر نه تنها در ايران بلكه در هيچ كجاي دنيا امكانپذير نيست.
كدخدايي درباره ديدار اخير اعضاي شوراي نگهبان با رهبر انقلاب تأكيد كرد: معظم له در اين ديدار بر بررسي مستندات و مدارك و شواهد داوطلبان انتخابات به طور دقيق تأكيد و خاطر نشان كرد: شوراي نگهبان اجازه نميدهد كساني كه صلاحيت ندارند وارد مجلس شوند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟




