صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دبير اجرايي اتحاديه طلا و جواهر:

ماليات مي‌دهيم، امنيت مغازه‌مان را هم بايد خودمان تأمين كنيم

از يك سو، هيچ اطلاع‌رساني و آموزشي توسط دولت به فروشندگان درباره ماليات بر ارزش افزوده داده نشده است و از سوي ديگر فاكتورهايي كه ما به مشتريان مي‌دهيم، مورد قبول مسئولان مالياتي كشور نيست و از سوي آنها هم فاكتورهاي مورد قبول هنوز اعلام نشده است.
کد خبر: ۲۰۴۵۲
| |
10346 بازدید
احمد وفادار گفت: زرگران اصفهان در اعتراض به روش گرفتن ماليات بر ارزش افزوده، اعتصاب كردند و قرار بود زرگران تهران نيز چنين اقدامي انجام دهند كه ما از اين كار جلوگيري كرديم.

دبير اجرايي اتحاديه طلا وجواهر با بيان اين مطلب به خبرنگار «تابناك» گفت: در حالي دولت اقدام به دريافت ماليات بر ارزش افزوده كرد كه هيچ اطلاع‌رساني در اين زمينه انجام نداده بود و بيشتر اعضاي اتحاديه هنوز نمي‌دانند اين ماليات چگونه قرار است از آنها گرفته شود!

وي در ادامه با اشاره به اين‌كه طلا از راه قاچاق وارد كشور مي‌شود، گفت: بانك مركزي حجم طلاي مورد نياز بازار را در ايران تأمين نمي‌كند، بنابراين طلا از راه قاچاق وارد كشور مي‌شود. به اين ترتيب كه كارخانه، طلا را خريده و آن را ذوب كرده و به بنكدار تحويل مي‌دهد. بنكدار نيز 2 درصد روي اجرت آن مي‌كشد و به مغازه‌دار مي‌دهد و سرانجام مغازه‌دار 7 درصد اجرت را به عنوان سود روي قيمت طلا مي‌كشد و تحويل مشتري مي‌دهد. بنابراين طلا در يك چرخه كار مي‌كند، با اين توضيح كه همه دست‌اندركاران صنف طلافروشان بر اجرت آن مانور مي‌كنند و سودهاي متناوبي روي اجرت توسط كارخانه‌دار، بنكدار، طلاساز تا طلافروش گرفته مي‌شود و ما نمي‌دانيم كه اين 3 درصد ارزش افزوده از چه چيزي بايد گرفته شود؛ از 2 درصد بنكدار يا از 7 درصدي كه طلافروش دريافت مي‌كند؟!

وي با بيان اين‌كه بيشترين ماليات توسط زرگرها پرداخت مي‌شود، گفت: با وجود اين‌كه سالانه چندين ميليون تومان ماليات از سوي دولت دريافت مي‌شود، امنيت مغازه و اموالمان را بايد خودمان تأمين كنيم و در صورتي كه هر اتفاقي رخ دهد، نه بيمه پاسخگوست و نه پليس. حال آن‌كه در ازاي پرداخت ماليات، بايد خدمات متقابلي نيز ارايه شود.

وفادار در ادامه با عنوان اين مطلب كه هيچ يك از اعضاي اتحاديه نمي‌خواهند مانع از اجراي قوانين مصوب حكومتي شوند، افزود: از يك سو، هيچ اطلاع‌رساني و آموزشي توسط دولت به فروشندگان درباره ماليات بر ارزش افزوده داده نشده است و از سوي ديگر فاكتورهايي كه ما به مشتريان مي‌دهيم، مورد قبول مسئولان مالياتي كشور نيست و از سوي آنها هم فاكتورهاي مورد قبول هنوز اعلام نشده است.

وي با اشاره به اين‌كه در حدود پانصد تا ششصد هزار نفر به طور مستقيم در حرفه زرگري در كل كشور مشغول به فعاليت هستند، گفت: با توجه به اين‌كه همكاران ما در جريان چگونگي گرفتن اين ماليات نيستند، بيشتر ترجيح مي‌دهند تا روشن شدن وضعيت دست نگه داشته شود، چون با احتساب 7 درصد كارمزد و 3 درصد ماليات بر ارزش افزوده كه از خريداران گرفته خواهد شد، مشتريان به افراد ديگر مراجعه مي‌كنند!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
آقايان کم لطفی میکنند
در هیج جای دنیا کسبه اینقدر کم مالیات نمی دهند از جمله طلافروشان
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۷:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
منظور این جناب از . مشتریان به افراد دیگر مراجعه میکنند چیست ؟ آیا کسی تا بحال طلا و جوهر آلات در منزلش ساخته و با دستفروشی آنرا در خیابان فروخته ؟ اگر چنین است آیا کسی تا بحال از آنها خرید هم نموده ؟ راستی طلای دستفروشها چند عیار است ؟الماس هایشان چند قیراطیست ؟ آیا واقعا دلیل همکاری نکردن کسبه در تمام صنف ها در جمع آوری مالیات بخاطر مخالف بودن آنان با دادن مالیات به دولت نیست ؟ حال به هر دولتی و در هر زمانی ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
برادر عزیز چرا با ارائه نشانی نادرست مانع از برقراری نظام توزیع منابع میشوید؟
7 درصد کارمزد یا بر اساس عرف بازار هست یا خیر؟ به مالیات چه ربطی دارد؟
کسی که دارد طلا بخرد 3 درصد هم مالیات میدهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
به نرم حرفهای این عزیز درست واصولی است امیدوارم مسئولین امر تا حدی از لحاظ اطلاعا رسانی فضای مطلوبی را برای اجریای قانون عملی مینمودند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
براي اجراي اين قانون و وصول ماليات افزوده از مصرف كننده بايد اول قيمتها تثبيت و يكسان شود در غير اينصورت اجحاف مضاعف به مصرف كننده است زيرا تا بحال دولت ماليات خود را از سازنده و فروشنده طلا و هر كالاي ديگر مي گرفت و فروشنده و سازنده نيز اين مبالغ را به قيمت فروش ود اضافه مي كرد و در واقع مصرف كننده ماليات غير مستقيم به دولت مي داد الان هم اخذ ماليات از سازنده و يا فروشنده وجود دارد و پاي مصرف كننده محاسبه مي شود ضمن اينكه مصرف كننده بايد ماليات ارزش افزوده را هم بپردازد .!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
طلا فروشان و بازاریان به نسبت کارمندان و درآمدشان مالیات ناچیز پرداخت میکنند ( صحت این مطلب را آمار سازمان مالیاتی تایید میکند)ولی این را هم مسئولین بدانند در روش مالیات بر ارزش افزوده ،حقوق بگیران دو بار مالیات پرداخت میکنند . یکبار از حقوقشان کسر میشود و یکبار هم از خرید محصول نهایی پرداخت میکنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
پس با اين حساب ماليات بر ارزش افزوده هم از جيب مشتري پرداخت خواهد شد و اصناف به اين بهانه بجاي 3 درصد 5-6 درصد بر قيمتها خواهند افزود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟