صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازار کار محور برنامه هاي مونتی

البته مونتی در سنا سخنی از اصلاح نظام بازنشستگی به میان نیاورد زیرا این اصلاحات می تواند عامل بروز تنش سیاسی در ایتالیا شود.
کد خبر: ۲۰۴۳۱۲
| |
2316 بازدید
نخست وزیر جدید ایتالیا در سنای این کشور اصلاح بازار کار و آنرا به عنوان مهمترین برنامه خود معرفی کرد. به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، سخنان ماریو مونتی در سنای ایتالیا با استقبال سناتورها رو برو شد.

این در حالی است که طرح هایی که وی در نظر گرفته است به طور قطع برای مردم این کشور رضایتبخش نخواهد بود.

مونتی در نظر دارد مالیات بر مسکن را بار دیگر به سیستم مالیاتی این کشور بازگرداند.

از سوی دیگر اصلاح نظام بازنشستگی و بازار کار نیز به طور قطع مورد اقبال مردم قرار نخواهد گرفت.

البته مونتی در سنا سخنی از اصلاح نظام بازنشستگی به میان نیاورد زیرا این اصلاحات می تواند عامل بروز تنش سیاسی در ایتالیا شود.

حزب اتحادیه شمال پیش از این اعلام کرده بود از طرح اصلاح نظام بازنشستگی حمایت نخواهد کرد و در صورت بیان شدن چنین مسئله ای، احتمالا در جلسه امشب به مونتی رای اعتماد نمی داد. مونتی در سخنان خود بر نقش جوانان و زنان در بازار کار تاکید کرد. وی خاطرنشان کرد: نرخ سی درصدی بیکاری در میان جوانان را کاهش خواهد داد.

مونتی گفت: ایتالیا شایسته اعتماد سرمایه گذاران و اتحادیه اروپا است و شرایط بهبود خواهد یافت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار