صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رضاحسيني در گفت‌وگو با «تابناک»:

تكليف نسل جديد در این آشفتگی چيست؟

امروز با انشقاق در گروه‌هايی چون اصولگرايان و اصلاح‌طلبان، دچار نوعي دستپاچگي سياسي و اجتماعي مي‌شويم، به گونه‌ای که با اظهارنظر فردي از يك گروه، همه معادلات از بهای مسكن گرفته تا شير يارانه‌اي گاو، بالا و پایين و رسانه‌ها بازارشان داغ و يا كمرنگ مي‌شود و...
کد خبر: ۲۰۳۷۸۶
| |
6266 بازدید
سرویس مجلس ـ  عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به برخي سردرگمي‌ها در امر انتخابات گفت: اگر احزاب در كشور فعال بودند، شاهد سردرگمي در انتخابات نبوديم.

مصطفي رضاحسيني، نماينده شهر بابك در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با «تابناک» با اشاره به تكاپوي گروه‌ها، جناح‌ها و افراد براي انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: انتخابات نهمين دوره مجلس در اسفند امسال برگزار خواهد شد و از مدت‌ها پیش، تكاپوي اين انتخابات در كشور قابل مشاهده و مقدمات آن نيز در حال فراهم شدن است.

وي با اشاره به ضرورت وحدت و همدلي براي برگزاري انتخابات آينده تصريح كرد: امروز با جدایی در گروه‌هايی چون اصولگرايان و اصلاح‌طلبان، دچار نوعي دستپاچگي سياسي و اجتماعي مي‌شويم، به گونه‌ای که با اظهارنظر فردي از يک گروه، همه معادلات از بهای مسكن گرفته تا شير يارانه‌اي گاو، بالا و پايين مي‌شود و رسانه‌ها بازارشان داغ و يا كمرنگ مي‌شود و... .

این عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با بيان اين‌كه اين رويه و شرايط براي خيلي‌ها عادي شده، افزود: اگر غير از آن باشد، عجيب مي‌نمايد؛ اما به ‌راستي نسل جديد كه با ده‌ها ابزار و پديده ارتباطي سر و كار دارد و جهان را در كمتر از يك ساعت جست‌وجو مي‌كند، چه بايد بكند؟ براي او چه داريم كه عرضه كنيم و تكليف نسل جديد چيست؟

رضاحسيني با اشاره به ضرورت وجود احزاب در جامعه خاطرنشان كرد: هر گونه كه فكر كنيم، مي‌رسيم، به اين كه فضاي امروز جهان، وجود احزاب در كشور را‌ طلب مي‌كند، چرا كه فوايدي براي نظام و كشور دارد كه نمي‌توان از آنها عبور كرد.

وي با اشاره به علايق افراد براي عضويت در احزاب افزود: اگر حزب به معناي واقعي وجود داشته باشد، افراد بسته به نوع درخواست و سليقه خود وارد آن مي‌شوند تا ضمن يافتن مطالبات خود، نوعي ارضاي سياسي اجتماعي به‌ دست آورند و به ‌راحتي براي حضور خود در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي با الگويي كه مدنظر آنهاست، هماهنگ شوند و در تصميم‌گيري‌ها شركت كنند.

نماينده شهر بابك در مجلس با اشاره به ادعاهاي گروهاي سياسي در عرصه فعاليت‌هاي انتخاباتي افزود: اما آنچه اكنون می‌بینیم، اين‌كه همه گروه‌ها و همه افراد ادعايي دارند و صدالبته با استفاده از اختيارات و امكاناتي كه گاه از بيت‌المال به اندازه وسع خود آتشي بر مي‌افروزند يا هيزمي زير آتش مي‌گذارند تا از قبل آن ديگ خود را بجوش آورند، حال اين‌كه ممكن است ديگري كه هيچ، كشور متضرر شود و مردم در برخي از اين دعواهاي سياسي ناديده گرفته مي‌شوند.
 
رضاحسيني با اشاره به بلاتكليفي نسل جديد و نوپاي كشور كه اكنون شرايط نوجواني و جواني را مي‌گذرانند، افزود: در اين ميان، نسل جديد و نوپا هستند كه بايد نظاره‌گر دعواها باشند و دچار سردرگمي مي‌شوند كه چه كسي راست مي‌گويد، چه بايد كرد و چه نبايد كرد. بر پايه همين است كه به راحتي برخي القائات مي‌تواند بر نسل جوان ما اثر‌گذار بوده و شرايط را به سوي خلق يك تضاد و تناقض بزرگ در جامعه پيش برد.

وي با تأكيد بر اين‌كه مسئولان بايد براي همه ابعاد زندگي جوانان برنامه داشته باشند، گفت: اگر به نيازهاي سياسي و اجتماعي جوانان بي‌توجه باشيم، ضرر آن متوجه نظام، مملكت و مسئولان است و ما بايد با برنامه‌ريزي درست از اين ضررهاي احتمالي جلوگيري كنيم.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به فوايد احزاب در جامعه و با بيان اين‌كه با توجه به مطالب مطرح، ضرورت وجود احزاب را دوچندان مي‌بیند، خاطرنشان كرد: اگر احزاب فعال بودند، ديگر امروز هر فردي‌، سازي‌ نمي‌زند و اوضاع را به هم نمي‌ريخت، بلکه افراد شعارها و برنامه‌هاي حزب خودشان را مي‌ديدند و مي‌شنيدند، آن ‌را انتخاب مي‌كردند و با همان انگيزه وارد انتخابات مي‌شدند، به هم ضرر نمي‌زدند، مال بيت‌المال تخريب نمي‌شد و وقت و سرمايه كشور در اين دعواها هدر نمي‌رفت. سخنگوهاي احزاب حرف مي‌زدند و نظم و انضباط بر تصميم‌گيري‌ها حاكم مي‌شد.

رضاحسيني به فوايد ديگر وجود احزاب در كشور اشاره كرد و گفت: بنابراين، رويه انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا، مجلس شوراي اسلامي، رياست‌جمهوري، موضع‌گيري و اظهارنظر درباره موضوعات داخلي و خارجي همه و همه رويداد‌ها، افراد با برنامه و گروه‌هاي مشاوره خاص بود و اگر فردي هم تخلفي مي‌كرد، بي‌حرمتي يا خلاف شرع و عرف كاري انجام مي‌داد هم معلوم بود، متعلق به چه فردي است و بر همان اساس يا از سوي اركان حزبي خود و يا مراجع نظارتي، بازخواست می‌شد و ديگر چيزي به نام افراد دوپهلو، بی‌هويت و... كه يكباره از جايي سر بر آورند و در رسانه‌اي به هر طريق بخواهند آبرو و حيثيت مومن و مسلمان و انساني را ببرند، وجود نداشت.
 
وي با اشاره به وظيفه مردم و مسئولان در اين ارتباط تأكيد كرد: گویا، همگان بايد با جديت و سرعت در برپايي اين خصيصه خوب اجتماعي و سياسي وارد شوند و از همين آغاز، يك پايه‌گذاري خوب و اساسي بكنيم تا به ‌گونه‌اي نباشد كه چيزي به ‌وجود آيد، با هزار نقص و مشكل و بعد معضلات دو برابر شود.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به پرهيز از انجام آزمون و خطا، تأكيد كرد: يعني آزمون و خطا نكنيم. مطالعه بررسي، كار كارشناسي انجام دهيم و پس آن ‌را عمل كنيم به قول قديمي‌ها صد بار گز كنيم يك بار ببريم.
 
رضاحسيني گفت: در اين صورت، مي‌توان اميدوار بود كه همه فكر‌ها، انرژي‌ها و سرمايه‌ها در راستای توسعه، عمران و آباداني كشور باشد و سياست نظام و كشور با آمدن رئيس‌جمهور و دولت تغيير نكند، تغيير در نحوه اجرا باشد؛ اما به هيچ وجه اصول كشور و نظام در سياست خارجي و داخلي كه با رفاه و آسايش، توسعه و... سر و كار دارد، تغيير پيدا نكند و مردم شاهد ثباتي ارزشمند در امور باشند.

وي با بيان اين ‌كه رسيدن به اين شرايط و موقعيت و داشتن يك نظام مطلوب آرزوي همه ماست، گفت: همه بايد دست به دست هم دهيم و در اين راستا، گام ‌برداريم و از آسيب رساندن به كشور و منافع ملي بجد بپرهيزيم و در راستای آرمان‌هاي نظام، احياي آرمان‌هاي انقلاب اسلامي، امام راحل، شهدا و منويات مقام معظم رهبري حركت كنيم تا آرزوي ديرينه‌اي را كه مردم بر پايه آن روزانه به كار و تلاش مي‌پردازند، در كشور احيا كرده و به آن جامه عمل بپوشانيم.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار