صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتصاب دو روزه اصناف در اصفهان و تعطيلي بازار

در پي اجراي قانون سه درصد ماليات بر ارزش افزوده برخي از اصناف اصفهان، امروز و روز گذشته در اعتراض به اين قانون بازارهاي خود را تعطيل كردند.
کد خبر: ۲۰۳۳۴
| |
19142 بازدید

با اجرايي شدن قانون ماليات بر ارزش افزوده از ابتداي مهرماه تاكنون برخي از اصناف‌ اصفهان شروع به كاهش فعاليت و در نهايت در يك اعتراض دسته‌جمعي اقدام به اعتصاب و تعطيلي بازارهاي خود براي روشن شدن تكليف خود در برابر اين قانون كرده‌اند.

به گزارش فارس، در پي اين اعتراض صبح امروز صنف لوازم خانگي اصفهان به نشانه اعتراض خود بازار بزرگ هندوها را تعطيل كرد.

اين صنف معتقد است، مصرف كننده اين ماليات‌ها را قبول ندارد، زيرا با اجراي اين قانون ناچار است براي پرداخت سه درصد ماليات خود، اين رقم را بر قيمت كالاي مورد استفاده مصرف كننده افزوده كه در نهايت منجر به كاهش قدرت خريد آنها و كسادي بازار مي‌شود.

همچنين روز گذشته نيز بازار طلا كه از پررونق‌‌ترين و پردرآمدترين بازار اصفهان است به دليل اجراي اين قانون مالياتي هيچ‌گونه خريد و فروشي انجام نداد.

اين اعتصاب از هشت روز پيش از سوي طلا فروشي‌هاي بزرگ با وارد نكردن شمش طلا از خارج كشور و خرد نكردن آن آغاز شد، كه با ادامه اين وضعيت طلا فروشي‌هاي كوچك نيز ناچار به اعتصاب شدند.

عباسي يكي از بازرسان اتحاديه طلاي اصفهان در ارتباط با اين اعتصاب گفت: با اعمال اين قانون از اين به بعد هر كيلو طلا بايد 750 هزار تومان گرانتر فروخته شود تا فروشنده امكان پرداخت آن را به اداره ماليات داشته باشد و در نهايت اين افزايش قيمت بر دوش مصرف كننده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
نمیدانم دوش مصرف کننده مگر چقدر تحمل دارد ؟ که باید تحمل این همه گرانی را بکند و علاوه بر آن پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را نیز باید مصرف کننده بپردازد.وهیچکس پاسخ گو نیست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
خوب مثل تمام کشورهای که این قانون اجرا می شود دولت باید هر سه ماه فیش یا فاکتور خرید خریدار را جمع کند و پول آنا را پس بده.
در ضمن این مالیات باید از کسبه گرفته شود نه اینکه کسبه و اصناف پول مالیات خود را از مصرف کننده بگیرند.
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
همه جاي دنيا ماليات را از مصرف مي گيرند نه ماليات را از توليد ،‌شما اگر كالايي را بخريد علاوه بر قيمت آن ماليات آن را هم مي پردازيد اين جوري همه اقشار ماليات مي دهند پس فكر كرده ايد بقيه كشورها چگ.نه ماليات مي گيرند؟؟؟
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
عجیب است. مگر تاکنون فروشندگان مالیات نمی دادند که حالا می خواهند آن را از جیب مشتری بدهند. اتفاقا این طرح دولت ابتکاری و من در آوردی نیست و یک سبک و سیاق معمول در همه کشورهای پیشرفته وحتی در حال توسعه است. خیلی هم عادلانه است و دیگر فروشندگان نمی توانند ادعا کنند که ماموران اداره دارایی در حق آنان اجحاف می کنند. اگر ادعای قبلی فروشندگان که تاکنون گوش فلک را کر می کرد، واقعا درست بوده حالا باید از این طرح استقبال کنند. چون هر چقدر فروش دارند به همان میزان مالیات می پردازند. دیگر نه نیاز به اظهار نامه مالیاتی هست و نه چک وچونه زدن با مامور دولت. ولی وافعیت این است ایرانی جماعت به خصوص کسبه خیلی محترم مالیات دادن را با باج دادن عوضی می گیرند و به هیچ وجه حاضر نیستند در قبال خدمات بیشماری که از امکانات عمومی کشور می گیرند، اندک مالیاتی به دولت بدهند. مگر مردم چه گناهی کرده اند که پول آنها صرف تامین امنیت و رفاه و صدها خدمات تاجرها و فروشنده ها شود. بیچاره حقوق بگبر دولت که تنها قشری است که نمی تواند از پرداخت مالیات فرار کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
توي اين بازار پر آشوب ما فروشندهاي صنف كامپيوتر گاها كل سود فروشمان 3 درصد است الان با اين اوضاع چگونه 3 درصد ماليات پرداخت كنيم؟؟ اصلا ميخواهم بدانم نابودي من نوعي براي كسي مهم است؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
آيا تمام مشكلات برسر ماليات برطلا فروشان ميباشد چراهيچ فكري دررابطه با مسكن كه يك هيولا براي تماي قشر ضعيف جامعه شده يا گراني بيش از حد ارزاق كه آن هم تاثير بسزايي درزندگي مردم قشر ضعيف ميباشد من ديروز دختركي را ميوه بفوشي ديديم كه 100 تومان دردستش بود وازآن مغازه دار مي پرسيد با100 تومان چند تاشليل مي توانم بخرم ومغازه دار گفت يك عدد خدايا ماداريم كجا ميرويم چرادست اندركاران ازخواب بيدار نمي شوند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۸
باسلام به اقای که فرموده اندکه این طرح عادلانه است ودرهمه کشورها اجرامیشود عرض کنم اولا مالیات بردرامدحذف نمیشود3درصدجداازاین مالیات میباشدماهم همین رامیگوئم دریک مملکت چندرقم مالیات بایدپرداخت کرد کارمندان مالیاتشان اخرهرماه کسر میشود تولیدکنندگان ومشاغل مالیات بردرامدسالیانه پرداخت میکنند وبعد به عنوان مصرف کننده 3درصدهنگام خریدبایستی بپردازنددواما چراخدمات کشورهائی که بابت دریافت مالیات به مردم میدهندرانمیگوید درمان بهداشت.وتحصیل رایگان مسکن ا ینده شغلی بیمه وغیره ازطرف دولتهایشان تضمین میشود چرا مابایستی به طریق کشورهای اروپائی ودر حال توسعه مالیات وعوارض پرداخت کنیم وخدمات را همچون کشورهای عقب افتاده؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟