صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پس از محکوم شدن به 5 سال و 4 ماه زندان

من قربانی شدم

مدیر سابق یوونتوس که به 5 سال و 4 ماه زندان محکوم شده است، اعلام کرد که در پرونده کالچوپولی قربانی شده است.
کد خبر: ۲۰۲۸۹۴
| |
4392 بازدید
فارس، لوچیانو موجی ادعا می‌کند که وی در پرونده کالچوپولی که تیم فوتبال یوونتوس یکی از متهمین آن است، قربانی شده است.

مدیر سابق یوونتوس در دادگاه ناپل ایتالیا به 5 سال و 4 ماه زندان محکوم شده البته بعید است که این رای را قبول کند و قطعاً اعتراض خود را به دادگاه تجدید نظر اعلام خواهد کرد.

وی دراین‌باره گفت: انتظار نداشتم که این حکم پس از دفاعیاتی که انجام دادم صادر شود و به احتمال زیاد این حکم از قبل صادر شده بود.
در این رابطه تضادهای بسیاری وجود دارد که قطعاً به دادگاه تجدیدنظر اعتراض خواهیم کرد.

وکلای موجی ادعا می‌کنند که تقریباً تمام تیم‌های ایتالیایی به طور منظم با داوران در ارتباط هستند و این موضوع فقط به تیم‌هایی مانند یووه، فیورنتینا و لاتزیو مربوط نمی‌شود.

موجی افزود: امیدوارم که قانون به‌صورت عادلانه برای همه در این باره تصمیم‌گیری کند، من همیشه برای فوتبال زندگی‌ کرده‌ام؛ اما در این رابطه قربانی شده‌ام. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟