صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هو شدن ساركوزي در همايش کارآموزان جوان در پاريس

حضور نيافتن نيکولا سارکوزي ـ به رغم اعلام‌ پيشين ـ باعث عصبانيت حضار شده و در موقع ذکر نام وي از زبان يکي از وزرا، جوانان شرکت کننده در اين همايش تا دقايقي او را هو كردند.
کد خبر: ۲۰۱۶۹
| |
5463 بازدید

در همايش کارآموزان جوان که به ابتکار وزارت کار و اقتصاد فرانسه در استاديوم ورزشي و فرهنگي «برسي» برپا شده بود، نيکلا سارکوزي هو شد.

به گزارش خبرنگار «تابناك» از پاريس، در اين همايش که نزديک به 12 هزار کارآموز جوان از 27 کشور اروپايي دعوت شده بودند، وزراي کار و اقتصاد بهداشت و چند تن از مسئولان دولتي شرکت داشتند و حضور نيافتن نيکولا سارکوزي ـ به رغم اعلام‌ پيشين ـ باعث عصبانيت حضار شده و در موقع ذکر نام وي از زبان يکي از وزرا، جوانان شرکت کننده در اين همايش تا دقايقي او را هو كردند.

اين گزارش مي‌افزايد: در اين همايش، در بيانيه‌اي علت عدم شرکت رئيس‌جمهور فرانسه، تدارک نشست G4 در پاریس بيان شد.

گفتني است، اين روزها رئيس‌جمهور فرانسه به خاطر بحران و نگراني مردم از وضعيت آينده اقتصادي، از حضور در مجامع عمومي خودداري مي‌کند، چرا که وي در هنگام انتخابات، وعده رشد اقتصادي را داده بود و در روزهاي اخير نيز مؤسسه دولتي فرانسه اعلام کرده است که در سه ماهه آخر سال، رشد اقتصادي کشور فرانسه با كاهش 9 / 0 درصدي روبه‌رو شده كه اين سبب ركود آن شده است.

اين گزارش مي‌افزايد، بيشتر وعده‌هاي سارکوزي در انتخابات رياست‌جمهوري سال پيش با عناوين رشد اقتصادي و کار و درآمد بيشتر با مشکل روبه‌رو شده و هم‌اكنون نيز رقم بيکاري در حال رشد است و همين عامل سبب شده كه مردم به خاطر تورم حتي با کار بيشتر، توان مالي سال پيش از آن را نداشته‌ باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟