صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خبر سرپرستی من در پرسپولیس درست نیست

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: خبر انتخاب من به عنوان سرپرست تیم پرسپولیس صحت ندارد و فعلا ترجیج می دهم در مورد حاشیه های اخیر سکوت کنم.
کد خبر: ۲۰۰۹۹۶
| |
3844 بازدید

کریم باقری درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص حضورش در پرسپولیس به عنوان سرپرست تیم گفت: فعلا هیچ خبری نیست. اینکه می‌گویند من سرپرست تیم شده‌ام  را باید از اعلام کنندگان این خبر بپرسید. چون من حرفی در این باره نزدم و فعلا هم خبری نیست.

وی افزود: من در باره آمدنم به پرسپولیس حرف‌هایی زده‌ام اما فعلا چیزی مشخص نیست. باید در جلسه‌ای مجددا شرکت کنیم تا ببینیم چه اتفاقاتی می‌افتد. من فقط می‌خواهم کنار پرسپولیس باشم.

باقری در خصوص اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس و حرکت زشت دو بازیکن این تیم گفت: فعلا صلاح است در این باره حرفی نزنم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. باید شرایطی فراهم شود که پرسپولیس پس از برد داماش موفقیت‌های خود را ادامه دهد و وارد دست‌‌اندازها و اتفاقات فوتبال نشود چون این موضوع به نفع تیم نیست. پرسپولیس کار سختی دارد و حاشیه دشمن این تیم است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟