صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واكنش سردار وحيدي به اظهارات«لئون پانه‌ تا»

آن‌ها درصدد هستند روابط عميق و ديرينه دو ملت ايران و عراق كه زخم‌هاي فراوان ناشي از ظلم ديكتاتورهاي حاكم بر دو كشور كه مورد حمايت رژيم‌هاي سمتگر آمريكا بودند و هنوز التيام نيافته است را مخدوش كنند.
کد خبر: ۲۰۰۷۶۴
| |
11452 بازدید

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در واكنش به اظهارات " لئون پانه ‌تا" وزير دفاع آمريكا گفت: اشغالگران عراق كه با ارائه و خواست ملت عراق خود را ناگريز از ترك اين كشور مي‌بينند، سعي مي‌كنند اين درماندگي و شكست را همچنان با ژست‌هاي مستكبرانه خود پوشش دهند.

به گزارش ايسنا سردار احمد وحيدي در ادامه اظهار كرد: اشغالگران كه دستشان به خون صدها هزار عراقي آغشته است مورد تنفر ملت عراق هستند و اخراج قريب الوقوع آن‌ها شادي فراوان ملت عراق را در پي خواهد داشت.

وي ادامه داد: آن‌ها درصدد هستند روابط عميق و ديرينه دو ملت ايران و عراق كه زخم‌هاي فراوان ناشي از ظلم ديكتاتورهاي حاكم بر دو كشور كه مورد حمايت رژيم‌هاي سمتگر آمريكا بودند و هنوز التيام نيافته است را مخدوش كنند.

وحيدي خاطرنشان كرد: اين اظهارات و اقدامات مداخله‌جويانه نشان از ترس عميق آن‌ها از اتحاد ملت‌هاي مسلمان دو كشور است.

وي گفت: اظهارات پي در پي مقامات آمريكايي مبني بر باقي ماندن در منطقه از يك سو نشان دهنده‌ خوي سلطه‌طلبي و ادامه دخالت در امور ملت‌هاي آزاده است و در عين حال نشانه نگراني آن‌ها از تحقق پيش‌بيني‌هايي است كه افول قدرت آمريكا و فروپاشي نظام سرمايه‌داري را نويد مي‌دهد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟