صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدون قرارداد مسابقه دادم

رکورددار دوی 110متر مانع ایران از عدم اعزام به مسابقات بین‌المللی مالزی خبر داد.
کد خبر: ۱۹۹۸۳۲
| |
1899 بازدید
روح الله عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس عنوان کرد: قرار بود برای کسب سهمیه المپیک در رقابت های بین المللی مالزی شرکت کنم اما با نظر مربی ام قرار شد که دیگر راهی مالزی نشوم.

وی افزود: در 2 مرحله از مسابقات باشگاهی دوومیدانی شرکت کردم تا در شرایط رقابت باشم تا راهی مسابقات مالزی شوم. قرار بود با هزینه شخصی به همراه مربی ام عازم مسابقات شوم اما گرگانی مربی ام به این نتیجه رسید که دیگر فرصت برای رقابت نیست و باید هر چه سریع‌تر وارد فصل بدنسازی شوم.

عسگری گفت: مسابقات آسیایی و جهانی داخل سالن را نیز بهمن و اسفند ماه سال جاری پیش رو دارم قصد دارم تا در این 2 رقابت حضور پیدا کنم به همین دلیل قرار شده است که تمرینات آماده سازی را آغاز کنم.
رکورددار دوی 110متر با مانع ایران گفت: کسب سهمیه المپیک را برای سال آینده گذشته ام به همین دلیل تلاشم برای رسیدن به آمادگی مطلوب  در فصل بدنسازی دو برابر خواهد بود.

عسگری در خصوص قرارداد باشگاهی خود تصریح کرد: چهار دوره با تیم نفت تهران در رقابت ها شرکت کردم اما امسال این تیم سراغی از من نگرفت و من برای این که در مسابقات حضور داشته باشم با نام تیم هئیت گلستان در رقابت های باشگاهی شرکت کردم.
وی افزود: با توجه به این که آخر فصل مسابقات دوومیدانی است عملا انتخاب دیگری وجود نداشت و بدون وجود قرارداد در دو مرحله مسابقات شرکت کردم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟