آغاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن

در سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 ، از 114000عوامل ستادی و اجرایی استفاده شده و 54000 نفر مامور سرشماری در کل کشور از امروز دوشنبه دوم آبان ماه عملیات میدانی سرشماری را با مراجعه به‌در منازل هموطنان با کارت شناسایی و جلیقه مخصوص اجرا خواهند کرد.
کد خبر: ۱۹۹۲۷۰
|
۰۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷ 24 October 2011
|
3139 بازدید
سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 از صبح امروز دوم آبان آغاز شد و تا 22 آبان ماه نیز ادامه دارد.

به گزارش «فارس» در سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 ، از 114000عوامل ستادی و اجرایی استفاده شده و 54000 نفر مامور سرشماری در کل کشور از امروز دوشنبه دوم آبان ماه عملیات میدانی سرشماری را با مراجعه به‌در منازل هموطنان با کارت شناسایی و جلیقه مخصوص اجرا خواهند کرد.

در دست بودن شناسنامه و کارت ملی افراد خانوار و اطلاع داشتن فرد پاسخگو از ویژگی های مسکن مورد اقامت خانوار روند پرکردن فرم ها توسط ماموران سرشماری را تسریع خواهد کرد.

عادل آذر رئیس مرکز آمار ایران پیش از این گفته بود، ‌از حدود 21 ملیون و 200 هزار خانوار،‌70 قلم اطلاعاتی پرسیده خواهد شد.

وی همچنین ضمن تاکید بر محرمانگی اطلاعات شخصی افراد، افزود: از بدو تاسیس تاکنون هیچ شکایتی ازمرکز آمار ایران مبنی بر انتشار اطلاعات افراد گزارش نشده است.

سرشماری 90 اولین سرشماری است که به فاصله 5 سال از سرشماری قبلی جهت به روز کردن آمار و اطلاعات لازم از دوم الی 22 آبان ماه در کل کشور به مدت 21 روز اجرا خواهدشد.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت