تیم‌های آسیایی از اسپانیا الگو بگیرند

کد خبر: ۱۹۹۱۹
| |
1557 بازدید
اسکات دانل مدیر بخش آموزش مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: تیم‌های آسیایی می توانند اسپانیا که قهرمانی جام ملت‌های اروپا را بدست آورد الگوی خود قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری كنفدراسيون فوتبال آسیا، اودانل که ماه گذشته در کلاس مدرسان فیفا در مادرید شرکت کرده بود معتقد است این پیروزی بخشی از برنامه سراسری در فوتبال کشور اسپانیا بود که هدفش ایجاد هماهنگی در فوتبال ملی است.

وی در خصوص این دوره مربیگری گفت:" اسپانیا برنامه‌ای داشت تا از حداکثر توانایی فوتبالش استفاده کند. در بخش سیستم تیم آنها همه تیم‌ها را به سیستم مشترکی درآورده بودند که در تیم ملی بزرگسالان نتیجه داد".

اودانل افزود : " همه تیم‌های زیر 14 سال، زیر 16 سال، زیر 17 سال از همین روش استفاده می کردند. آنها از ضربات ایستگاهی متحد الشکل، استراتژی و تغییرات ثابتی پیروی می کردند که در همه تیم‌ها هماهنگ بود".

مدیر بخش آموزش مربیگری AFC تصریح کرد: " این کارها در کشورهایی که از فوتبال انگلستان کپی برداری می کنند به نتیجه نمی رسد. ما باید سعی کنیم که توانایی های‌مان را به حداکثر برسانیم و نقاط قوت را در همه تیم‌ها بطور مشترک بالا ببریم".
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار