صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حاشیه های دربی 64

کد خبر: ۱۹۸۹۱
| |
2054 بازدید

* هواداران دو تیم پرسپولیس و استقلال پیش از آغاز دربی تهران علیه بازیکنان حریف شعار سر دادند.

* اتوبوس حامل بازیکنان پرسپولیس در تونل ورودی ورزشگاه آزادی با شماری از هواداران استقلال مواجه شد که این مسئله مشکلاتی را برای بازیکنان این تیم به هنگام ورود به رختکن به همراه داشت.

* برناردینو گونسالس واسکوئس داور اسپانیایی به همراه دو کمک داور هموطنش پیش از آغاز مسابقه در ورزشگاه آزادی عکس یادگاری گرفتند.

* مسابقه دو تیم ایران و آمریکا درجام جهانی 1998 فرانسه از اسکوربورد ورزشگاه پخش شد.

* سه گروه ارکستر در ورزشگاه مستقر شده و خواننده ای به زبان محلی مشغول ترانه خوانی است.

* هوداران پرسپولیس علیه فرهاد مجیدی و هوادران استقلال علیه علیرضا نیکبخت واحدی شعار سر دادند.

* همسر اهل کره جنوبی افشین قطبی امروز موفق به حضور در ورزشگاه شد تا از نزدیک مسابقه دو تیم استقلال و پرسپولیس را نظاره کند.

* حبیب کاشانی، مدیرعامل پرسپولیس و علی فتح‌ا...زاده مدیرعامل استقلال در جایگاه حضور دارند.

* علی کفاشیان، رئیس فدراسیون در خصوص مشکل بازار سیاه بلیت مسابقه دربی گفت: در آینده با پیش فروش بلیت از سیستم بانکی این مشکل حل خواهد شد.

* احمدرضا عابدزاده، علیرضا دبیر عضو شورای شهر تهران و قهرمان سابق کشتی جهان، بهزاد کتیرایی رئیس فدراسیون کاراته و حسن بیادی، علی کفاشیان رئیس فدراسیون و کیومرث هاشمی معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی و فریده شجاعی نایب رئیس بانوان فدراسیون نیز در ورزشگاه حضور داشتند. پدر افشین قطبی نیز در ورزشگاه حضور دارد.


* فیروز کریمی پیش از آغاز مسابقه به سرمربی پرسپولیس خوشامد گفت. این نخستین دیداری است که کریمی حضور در دربی را تجربه می‌کند.

* علیرضا نیکبخت دسته گلی را برای ناصر حجازی، مدیر فنی استقلال برد. حجازی برخلاف دیدارهای گذشته، امروز روی نیمکت نشسته است.

* در قسمت vip برخی افراد با وجود داشتن بلیت، نتوانستند به دلیل نبود صندلی خالی در این قسمت حاضر شوند. این مسئله در گیری لفظی بین مردم و مسئولین به وجود آورد.

* برخی مسئولین شورای تامین در جایگاه خبرنگاران حاضر هستند.

* امید روانخواه در دقیقه 3 برای استقلال گلزنی کرد. محسن خلیلی در دقیقه 26 گل پرسپولیس را به ثمر رساند.

* کریم باقری و حسین کعبی از پرسپولیس و پژمان منتظری از استقلال اخطار گرفتند.

* پرسپولیس پیش از این دیدار با 41 امتیاز در مکان دوم جدول قرار دارد. استقلال با 37 امتیاز پنجم است.

* دلالان مقابل درهای ورزشگاه آزادی بلیط‌های دو هزار تومانی و چهار هزار تومانی مسابقه را با قیمت های 7 تا 20 هزار تومان به فروش می رسانند.

* عبدالرحمان شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون و عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ از ساعت 11 در ورزشگاه آزادی حضور دارند.

* تماشاگران دو تیم که پرچم های قرمر و آبی در دست دارند، مقابل درهای ورودی از سوی مامورین جدا می شوند تا مشکلی در داخل ورزشگاه پیش نیایید.

* از بلندگوهای ورزشگاه برای تماشاگران سرودهای مذهبی پخش می شود.

* تماشاگران از قیمت اجناس خوراکی که در بوفه های ورزشگاه عرضه می شود، ناراضی و مدعی هستند این اجناس به دو برابر قیمت واقعی عرضه می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟