صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپوليس حاضر به معاوضه معمارزاده با کياني نشد

محمد حسين جعفري مديرعامل تراکتورسازي گفت: رفتن کياني به پرسپوليس منتفي شد چون آنها حاضر نشدند معمارزاده را به ما بدهند.
کد خبر: ۱۹۸۸۰۸
| |
4000 بازدید

محمد حسين جعفري در گفتگو با پانا در مورد توقف تراکتورسازي در تبريز اظهار داشت: بازي خوبي بود ولي بهتر مي توانستيم نتيجه بگيريم . متاسفانه نتوانستيم از امتياز ميزباني سود ببريم .

وي افزود: سايپا بازي بسته و منطقي را انجام داد. همه ديدند بازي يک طرفه دنبال مي شد و تيم حريف براي يک امتياز آمده بود. گل اول سايپا شانسي و با اشتباه دروازه بان ما بود. گل دوم حريف هم در حالي که بايد قبل از رسيدن به محوطه جريمه کنترل مي شد، به ثمر رسيد. شخصا از تراکتور انتظار بيشتري داشتم.

مديرعامل تراکتور تصريح کرد: داوري در نتيجه تاثيري نداشت و خوب سوت زد. خوشبختانه بعد از 3، 4 بازي که به شکل عجيب داورها از ما امتياز گرفتند ، اين بازي خوب بود. البته در يک صحنه داور چسبيده به خط محوطه جريمه سايپا خطا گرفت که فکر مي کنم داخل 18 قدم بود.

جعفري گفت: از عملکرد قلعه نويي راضي ام. او توانسته تراکتور را بين 3 تيم اول نگه دارد. اين نشان مي دهد که کارش را کرده. بالاخره تيم ها همه افت و خيز دارند. نمي شود در اين ماراتن 34 هفته اي ، قلعه نويي همه را ببرد. مطمئنم در بازي هاي آينده مي توانيم بهتر باشيم.

وي در خصوص حرکت تماشاگران که آرفي را تشويق مي کردند و باعث ناراحتي قلعه نويي شد، خاطرنشان کرد: تماشاگران از ته دل و از روي علاقه آرفي را مي خواستند وارد زمين کنند و حرکت آنها خطي نبود ولي کادر فني هم بايد صلاح تيم را در نظر بگيرد. قلعه نويي آدم مشورت پذيري است. او تمرينات را رصد مي کند و وضعيت بازيکنان را مي بيند. تماشاگران ما هم هوشمند و دقيق هستند و در کنار تشويق آرفي، قلعه نويي را هم تشويق کردند. شعار هواداران "پيام" دارد و دنبال حاشيه نيستند. مي خواستند بگويند قلعه نويي ما تو را هم دوست داريم و مي خواهيم به آرفي بازي دهي.

جعفري در خصوص وضعيت کياني گفت: کياني بايد اولويتش را به ما اعلام کند و بعد طبق صلاحديد باشگاه برود. فعلا مس سرچشمه، سايپا و راه آهن او را مي خواهند. البته پرسپوليس هم تماس هايي داشت که منتفي شد. ما معمارزاده را مي خواستيم ولي پرسپوليسي ها حاضر به معاوضه با کياني نشدند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟