صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سخنان عجيب رئيس جمهور عراق درباره ايران

نکته عجيب در سخنان رئيس‌جمهور عراق که به نوعي دخالت در امور ايران و زير سؤال بردن فقه شيعه به شمار مي‌رود، اين است که وي گفته: مراجع عراقي به ولايت فقيه كه يك تئوري ايراني است، اعتقادي ندارند.
کد خبر: ۱۹۸۱۶
| |
39831 بازدید

در آستانه سفر قريب‌الوقوع رئيس‌جمهور عراق به تهران، طالباني سخنان جالب توجهي را در يک مصاحبه مطبوعاتي بر زبان رانده است.

به گزارش سرويس بين‌الملل عربي «تابناک» به نقل از روزنامه «الحيات»، طالباني در اين مصاحبه گفت: ايراني‌ها لزوم حضور آمريكايي‌ها تا سال 2011 در عراق را درك مي‌كنند.
وي مدعي شد: در ديدار اخير احمدي‌نژاد از بغداد، وي موافقت كرده كه بدون پيش‌شرطي در زمينه مسائل ايران و ايالات متحده، با آمريكا به مذاكره نشسته تا مسائل فيمابين حل و فصل شود.

همچنين طالباني اظهار داشته که از يك مقام بلندپايه ايراني شنيدم ايران آماده گفت‌وگو با آمريكا درباره افغانستان، لبنان، عراق و فلسطين است.

نکته عجيب در سخنان رئيس‌جمهور عراق که به نوعي دخالت در امور ايران و زير سؤال بردن فقه شيعه به شمار مي‌رود، اين است که وي گفته: مراجع عراقي به ولايت فقيه كه يك تئوري ايراني است، اعتقادي ندارند.

گفتني است، طالباني از آيت‌الله سيستاني به عنوان يك نعمت براي عراق ياد كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟