صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پس از هماهنگي‌هاي دولت مصر و اسرائيل،

کشتار فلسطينيان بي‌دفاع توسط ماموران مصري

بر خلاف ادعاي رسانه‌هاي منطقه‌اي در زمينه ناشناخته بودن عوامل اين حادثه، اطلاعات جديدي از بمب‌گذاران به دست آمد. اين چندمين باري است که نظاميان مصري، فلسطينيان بيگناه را به دليل تلاش براي تهيه غذا و دارو به قتل مي‌رسانند.
کد خبر: ۱۹۷۴۳
| |
5609 بازدید

توافقات پشت پرده کابينه مبارک با اسرائيل، نشانه‌هاي خود را در قتل‌عام فلسطينيان نشان داد.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک»، به نقل از سايت «البوابه» اردن، پس از انفجار چند روز گذشته در تونلي بين نوار غزه و مرز مصر که موجب کشته و زخمي شدن چندين فسطيني شد، بر خلاف ادعاي رسانه‌هاي منطقه‌اي در زمينه ناشناخته بودن عوامل اين حادثه، اطلاعات جديدي از بمب‌گذاران به دست آمد.

بنا بر اين گزارش، اين تونل‌ها که توسط فلسطيني‌هاي محبوس در غزه براي انتقال دارو و غذا از مصر به داخل غزه کنده شده بود، پس از انفجار، ديگر قابل استفاده نبوده و تنها معبر ورود غذا و دارو به مبارزان فلسطيني هم بسته شد.

اين در حالي است که بنا به اخبار منتشره، اين تونل به دست نظاميان مصري منفجر شده و با اين حساب، اين چندمين باري است که نظاميان مصري، فلسطينيان بيگناه را به دليل تلاش براي تهيه غذا و دارو به قتل مي‌رسانند.

گفتني است، در بحران سال گذشته نيز بستن مرزهاي مصر و فلسطين، موجب پديد آمدن فاجعه‌اي انساني در اين مناطق و در ميان مردم بي‌دفاع فلسطين شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۹
متاسفانه وجود سران وابسته وسر سپرده در ممالك اسلامي ضررش به مراتب بيشتر از خود اسراييل و.. امريكاست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟