صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حیات مقدم در تذکر شفاهی:

غیربومی‌ها را جایگزین جوانان ماهشهر نکنید

کد خبر: ۱۹۶۵۳۶
| |
2422 بازدید
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در تذکری شفاهی خواستار رسیدگی به وضعیت اشتغال مردم بومی ماهشهر و کارکنان پتروشیمی بندر ماهشهر و همچنین اجرای صحیح طرح پزشک خانواده در هندیجان شد.

خلیل حیات مقدم در پایان جلسه علنی امروز مجلس در تذکری شفاهی در اعتراض به تصرف پست‌های مدیریتی و اشتغال گسترده مشاغل در ماهشهر توسط مردم غیربومی گفت: ما ۲ میلیون ۵۰۰ هزار شغل را نمی خواهیم جوانان ماهشهر را ازکارشان اخراج نکنید و غیربومی‌ها را جایگزین آنها کنید.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چند ماه است حق و حقوق کارگران پتروشیمی بندر ماهشهر را پرداخت نکرده‌اند و آقای قاسمی (وزیر نفت) قول داده بود هم حق و حقوق آنها را بدهد و هم فکری در مورد وضعیت نابسامان اشتغال و مزایای آنها کند اما نه تنها حق و حقوق آنها را پرداخت نکردند بلکه با جو پلیسی و با گارد پتروشیمی به آنها جواب دادند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در ادامه تذکر شفاهی خود از نحوه اجرای طرح پزشک خانواده در شهر هندیجان انتقاد کرد و گفت: این طرح در هندیجان ضایع کردن حقوق بیمار است زیرا یک دفترچه با چند برگ در اختیار بیماران قرار داده‌اند و یک نفر را در محلی مستقر کرده‌اند که از ۱۰ تا ۱۲ در مطب حضور دارد و بعد معلوم نیست کجا می‌رود.

وی گفت: طرح پزشک خانواده یعنی بیمار در هر زمان که خواست پزشک باید در کنار او حاضرشود اما این نحوه اجرا خلاف این طرح است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟