صفحه خبر لوگوبالا تابناک
حیات مقدم در تذکر شفاهی:

غیربومی‌ها را جایگزین جوانان ماهشهر نکنید

کد خبر: ۱۹۶۵۳۶
| |
2434 بازدید
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در تذکری شفاهی خواستار رسیدگی به وضعیت اشتغال مردم بومی ماهشهر و کارکنان پتروشیمی بندر ماهشهر و همچنین اجرای صحیح طرح پزشک خانواده در هندیجان شد.

خلیل حیات مقدم در پایان جلسه علنی امروز مجلس در تذکری شفاهی در اعتراض به تصرف پست‌های مدیریتی و اشتغال گسترده مشاغل در ماهشهر توسط مردم غیربومی گفت: ما ۲ میلیون ۵۰۰ هزار شغل را نمی خواهیم جوانان ماهشهر را ازکارشان اخراج نکنید و غیربومی‌ها را جایگزین آنها کنید.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چند ماه است حق و حقوق کارگران پتروشیمی بندر ماهشهر را پرداخت نکرده‌اند و آقای قاسمی (وزیر نفت) قول داده بود هم حق و حقوق آنها را بدهد و هم فکری در مورد وضعیت نابسامان اشتغال و مزایای آنها کند اما نه تنها حق و حقوق آنها را پرداخت نکردند بلکه با جو پلیسی و با گارد پتروشیمی به آنها جواب دادند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در ادامه تذکر شفاهی خود از نحوه اجرای طرح پزشک خانواده در شهر هندیجان انتقاد کرد و گفت: این طرح در هندیجان ضایع کردن حقوق بیمار است زیرا یک دفترچه با چند برگ در اختیار بیماران قرار داده‌اند و یک نفر را در محلی مستقر کرده‌اند که از ۱۰ تا ۱۲ در مطب حضور دارد و بعد معلوم نیست کجا می‌رود.

وی گفت: طرح پزشک خانواده یعنی بیمار در هر زمان که خواست پزشک باید در کنار او حاضرشود اما این نحوه اجرا خلاف این طرح است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی