صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشکر وزیر اقتصاد از انصراف 4 میلیون نفر

وزیر اموراقتصادی و دارایی گفت: در مجموع هم اکنون در حدود 4 میلیون نفر هستند که یا صلاح ندیدند و یا خود را مستغنی از دریافت یارانه دیده اند که برای دریافت یارانه نقدی ثبت نام نکردند که ما هم از آنها تشکر می کنیم.
کد خبر: ۱۹۶۴۳۹
| |
13141 بازدید

سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه فردی که دارای تابعیت ایرانی باشد به لحاظ قانونی امکان بهره مندی از یارانه های نقدی را دارد از آغاز مرحله جمع آوری اطلاعات ایرانیان خارج از کشور برای پرداخت یارانه های نقدی خبر داد.

سید شمس الدین حسینی در گفتگو با مهر، در مورد حذف یارانه های اقشار پردرآمد جامعه اظهار داشت: ما باید طبق قانون، یارانه ها را در نهایت متناسب با درآمدها پرداخت کنیم، بنابراین حرفی از حذف یارانه ها نیامده است بلکه منظور تناسب پرداخت ها با سقف درآمد بوده است.

سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه گام اولی که در زمینه هدفمند کردن یارانه ها برداشتیم "خوداظهاری" و گام بعدی هم "خود انصرافی" بود، گفت: در مرحله اول پرداخت یارانه های نقدی در حدود 13 میلیون نفرثبت نام نکرده بودند اما وقتی دیدند رقم یارانه کمی چشمگیر و دندانگیر شده برای دریافت آن ثبت نام کردند.

وزیر اموراقتصادی و دارایی اضافه کرد: در مجموع هم اکنون در حدود 4 میلیون نفر هستند که یا صلاح ندیدند و یا خود را مستغنی از دریافت یارانه دیده اند که برای دریافت یارانه نقدی ثبت نام نکردند که ما هم از آنها تشکر می کنیم.

وی در عین حال تصریح کرد: البته مجددا توصیه می کنیم افرادی که احساس می کنند به دریافت یارانه های نقدی احتیاجی ندارند انصراف بدهند تا این قانون موفق تر اجرا شود.

حسینی با تاکید براینکه درحال حاضرهیچ مصوبه ای در ستاد هدفمند کردن یارانه ها مبنی بر حذف یارانه نقدی گروهی از اقشار بویژه اقشار پردرآمد وجود ندارد، گفت: البته تلاش خواهیم کرد تا در مراحل بعدی هدفمند کردن یارانه ها در صورتیکه مجموعه اطلاعات فردی را با هم مرتبط کنیم بتوانیم از گروه های خاص حمایت بیشتری کنیم.

سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه ستاد هدفمند کردن یارانه ها تاکنون در رابطه با پرداخت یارانه نقدی به ایرانیان خارج از کشور چه اقداماتی انجام داده است نیز گفت: در مورد خارج نشین ها بحث هایی مطرح بود که قرار شده مراکز ذیربط اطلاعات مربوط به این افراد را در اختیار ما بگذارند تا اقدامات بعدی را در این رابطه انجام دهیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: فردی که دارای تبعیت ایرانی باشد، به لحاظ قانونی امکان بهره مندی از یارانه های نقدی را دارد.

گفتنی است، براساس آمارهای به ثبت رسیده در سایت مرکز آمار ایران، متقاضیان دریافت یارانه نقدی به بیش از 74 میلیون نفر رسیده اند. در همین حال، براساس اطلاعاتی که در سامانه وزارت رفاه و تامین اجتماعی به ثبت رسیده است، حدود 72.5 میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟